3.18.2010

Atentie intreprinzatori! O sansa de castig oferita de stat!

.

Este o vorba despre o taxa impusa de stat, dar si o oportunitate extraordinara pentru colaboratorii nostrii!
Din anul 2010 toate locuintele trebuie sa aiba o asigurare obligatorie impotriva dezastrelor naturale (prin legea 260/2008). Peste 8 milioane de proprietarii sunt obligati sa plateasca 10 EURO sau 20 EURO/an pentru asigurarea locuintei. Cei care nu doresc sa incheie asigurarea vor fi sanctionati cu o amenda cuprinsa intre 100 si 500 de lei.

Pentru stat este o reforma, iar pentru noi o SANSA ENORMA!



Intr-o perioada scurta de timp, peste 8 milioane de locuinte trebuie sa fie asigurate. Intr-o perioada scurta de timp, agentii pot castiga sume enorme de bani! (la fel cum s-a intamplat in reforma pensiilor private obligatorii)
Inregistreaza-te GRATUIT in echipa noastra pentru ca sa castigi si tu.
Beneficiezi de toate informatiile necesare + reducere la asigurarea locuintei tale + PLATFORMA ONLINE PENTRU CONSTRUIREA UNEI ECHIPE DE COLABORATORI SI CLIENTI.

Inregistreaza-te acum aici...

Ai posibilitatea de a castiga sume importante de bani daca ne recomanzi potentiali clienti (prieteni, cunoscuti, vecini, etc.) sau dezvolti online o echipa de colaboratori.
Avantajele colaboratorilor nostrii:
-vom colabora cu cele mai renumite si profitabile societati de asigurari
-birou virtual si o platforma online pentru dezvoltarea unei echipe de clienti si agenti colaboratori
-un sistem de cariera motivant
-pregatire, traininguri, materiale ajutatoare
-nu avem concurenta online
-inregistrare in echipa GRATUITA (nu ai nimic de pierdut)

2 comments

Jorjette spunea...

Din ce în ce mai mult vor să ne limiteze...să stoarcă cât mai mulţi bani de la noi. Toate legile făcute de ei nu fac decât să ne taie din libertate puţin câte puţin...MAi e puţin şi o să controleze până şi cea mai mică mişcare pe care o facem.

Unknown spunea...

ai dreptare Jorjet,vezi tu tocmai de aceea in America sau alte state majoritatea caselor nu sunt cumparate,ci sunt inchiriate,dar dupa cum bine spune si reclama (daca ai vizionat)statul vrea sa scape de responsabilitate de a mai construi case pe care oricum nu le construieste.

 
Adauga blog - adauga articole Bloguri, Bloggeri si CititoriZiarul
Protected by Copyscape Plagiarism Scanner