3.21.2010

Diete rapide

.

Pierderea din greutate poate fi o provocare, mai ales daca ai multe kilograme de eliminat. Poate fi dificil sa treci prin toate dietele la moda si chiar periculos sa incerci suplimentele si pastilele de pe piata din ziua de azi. Cum poti sti care functioneaza?


Sfaturi pentru urmarea unei diete rapide



-Bea cat mai multa apa zilnic – asta te ajuta sa elimini impuritatile si grasimea din organism
-Imparte mesele in 5-6 mai mici – astfel iti vei accelera metabolismul si nu iti va fi prea foame intre mese
-Mareste consumul de fructe si legume – acestea contin multe vitamine
-Redu consumul de grasimi – incearca sa nu mananci mai mult de 20 de grame pe zi
-Fa exercitii 30 de minute pe zi – plimba-te sau fa un sport
-Gaseste-ti un hobby – picteaza sau tricoteaza ca sa iti mentii mainile ocupate
-Nu manca seara – incearca sa nu mananci macar cu 2 ore inainte de a te culca
-Consuma mai multe fibre – alege paste si paine integrale
-Curata-te si detoxifiaza-te – este foarte important sa elimini toxinele si si chimicalele din organism, pentru a ii permite sa functioneze normal
Idei pentru diete de slabit rapide
-Daca doresti sa gasesti o dieta de slabit rapida miraculoasa care sa functioneze surprinzator de eficient dar totusi sa-ti ofere un regim de viata echilibrat si o slabire sigura si ireversibila, este important sa intelegi ca sanatatea ta vine inaintea considerentelor estetice. Asadar: nu te astepta ca o dieta de slabit rapida care a functionat pentru cineva sa functioneze si pentru tine metabolismele sunt diferite si asteptarile sunt de asemenea diferite: nu te astepta ca o dieta miraculoasa sa te ajute sa scapi de un numar uimitor de kilograme fara niciun fel de ajutor din partea exercitiilor fizice. In final, nu te astepta ca orice dieta de slabit rapida restrictiva sa iti ajute sanatatea in vreun fel. De cele mai multe ori, acestea dezechilibreaza metabolismul si, o data incheiate, pot asigura depunerea unui numar si mai mare de kilograme in locul celor slabite.
Asadar, daca vrei ca o dieta de slabit rapida sa functioneze pentru tine, ai grija sa alegi una echilibrata, care iti ofera posibilitatea de alimentare din toate grupele necesare organismului si ia decizia de a-ti schimba stilul de viata - fii mai activa si mai dispusa sa iei decizii sanatoase pentru tine!
Tine cont de aceste sfaturi si vei reusi urmarea unei diete de slabit rapide, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

 
Adauga blog - adauga articole Bloguri, Bloggeri si CititoriZiarul
Protected by Copyscape Plagiarism Scanner