3.30.2010

Iata de ce se uita barbatii dupa femei!

.

Iata de ce se uita barbatii dupa femei!

S-a demonstrat ca nu se pot abtine. Pur si simplu, barbatii trebuie sa se uite dupa femei. Aceste vesti surprinzatoare ne parvin printr-un riguros studiu academic, coordonat de dr. Louann Brizendine, membra a Consiliului National de Examinatori Medicali din SUA, care declara transant: “Trebuie sa verifice bunatatile”.

Prin "bunatati", dr. Brizendine se refera, mai exact, la sani. Conform doctoritei, barbatii, pur si simplu nu se pot abtine. Testosteronul din organismul lor ii face sa se holbeze instinctual, fara rusine, fiindu-le greu sa ia vreo masura in aceasta privinta. Cel putin, pana cand au copii.

Studiul doctoritei mai arata, de asemenea, ca atunci cand un barbat lasa insarcinata o femeie, partenera sa emana feromoni care ii reduc lui productia de testosteron cu 30%. Acest lucru ii face pe barbati tati mai buni, deoarece ii determina sa se concentreze, cel putin pentru cateva minute consecutiv, din timp in timp, pe altceva decat pe "bunatati".

Dr. Brizendine sustine ca cel mai bun mod pentru femei de a gestiona aceasta situatie, pe care o cunosc, oricum, dintotdeauna, este sa intelega ca "nu trebuie sa condmani un barbat pentru ca este un barbat". Daca partenerul unei femei se intampla sa aiba, cateodata, "ochii curiosi", asta nu il face un tovaras de viata rau, ci un tip obisnuit. Pur si simplu, barbatii se vor uita si se vor holba. Este intrinsec. Se prespune chiar ca trebuie sa o faca, este ceva natural.

Sursa: NBC

 
Adauga blog - adauga articole Bloguri, Bloggeri si CititoriZiarul
Protected by Copyscape Plagiarism Scanner