4.20.2010

Informatii complete despre firme-Vrajitorul.eu

.


Doriti sa gasiti informatii despre orice persoana juridica din Romania? Puteti gasi cu usurinta pe site-ul Vrajitorul.eu. Accesul se face pe baza de credite preplatite insa, pentru inceput, va sunt oferite 15 credite ce va permit accesarea de informatii pentru 3 societati comerciale.
Vrajitorul.eu e cel mai bun pentru ca pe langa timpul castigat de dumneavoastra si bogotia informatiilor oferite, primiti 20 % reducere din valoarea contractului daca acesta va fi platit, integral in avans iar la peste 300 de credite cumparate, beneficiati in plus de inca 30% din numarul creditelor comandate, cadou.
Vrajitorul.eu furnizeaza informatii din peste 20 de surse printre care: Ministerul Finantelor, Registrul Comertului, Ministerul Justitiei, ANAF, Arhiva Electronica de Garantii Imobiliare. Pe langa accesul pe baza de credite puteti gasi, de asemenea sii: Rapoarte Bonitate, Baze de date si Statistici.
Daca vrei sa stii totul despre actualii sau viitorii parteneri de afaceri, daca vrei ca relatia de colaborare sa fie serioasa si de lunga durata, acceseaza www.vrajitorul.eu.

3 comments

Maria spunea...

cat costa exact folosirea portalului pentru un an de zile?

Web Host spunea...

suna interesant articolul. o sa ma documentez mai mult pe tema acesta

Sebi spunea...

Eu mereu verific orice companie din online. imi place sa fiu la curent cu orice informatie care mi-ar putea afecta afacerea. uneori am impresia ca exagerez insa este bine sa pot sa verific.
accesez des astfel de siteuri dar mult mai repede solicit rapoarte online - cum au cei de la econograf.ro sau chiar imi fac singura. nu este usor insa este bine sa fim pregatiti pentru orice situatie de criza care mi-ar putea afecta afacerea.

 
Adauga blog - adauga articole Bloguri, Bloggeri si CititoriZiarul
Protected by Copyscape Plagiarism Scanner