4.29.2010

Moda şi semnele zodiacale

.

Putem constata cu uşurinţă, urmărind manifestarea personalităţii că, în funcţie de apartenenţa la o anumită zodie, există tendinţe predominante către o anumită ţinută vestimentară. Cum aceste trăsături dau o notă distinctă tipologiilor zodiacale, considerăm că este util să facem o prezentare succintă a predispoziţiilor naturale, pentru a sugera modelele care reprezintă cel mai fidel componentele individuale. Ceea ce nu trebuie nici să şocheze nici să complexeze! Fiecare cu gustul, temperamentul şi personalitatea sa! Moda este doar o consecinţă concretă a oricăror analize astrologice.
Berbec: Are o slăbiciune pentru vestimentaţia în culori vii. Îi plac combinaţiile vizibile şi excentrice; nu rareori se poate vedea o femeie Berbec îmbrăcată într-o magnifică blană, de vulpe de exemplu, cu... un ceas modest, intens colorat! Taur: Exigentă şi grijulie în alegerile sale; poartă cu aceeaşi dezinvoltură o pereche de blue-jeans sau un costum „ultraşic“. Este atrasă de tot ce este moale şi mătăsos şi este înnebunită după cămăşi şi bluze. Gemeni: Pentru coliere, brăţări şi tot felul de accesorii colorate, prietenele noastre mercuriene sunt gata de orice nebunie. Mici flori ştrengăreşti, ursuleţi, desene, inscripţii umoristice şi desene naive sunt frecvent aplicate pe bluzele şi pantalonii lor.
Rac: Culori stinse şi tonuri pastelate pe ţesături fine, adoră pluoverele şi hainele largi, preferînd lâna, caşmirul şi stofele.
Leu: Aur şi paiete. Femeia-Leu nu se gîndeşte niciodată la cât cheltuieşte şi caută accesoriile cele mai strălucitoare (de la ceasuri până la lenjeria de corp) pentru a fi atrăgătoare şi ameţitoare ca niciodată. Briliante în ţinută ca şi în viaţă!
Fecioară: Culori sobre şi tonuri pastelate domină garderoba Fecioarei. Pete de culori vii cu tente închise, spre negru.
Balanţă: Fonduri pastelate şi boabe ca de mazăre. Foloseşte pălăria anilor ‘30, uneori ornată ca un voal, datorită tendinţei de a se lăsă învăluită în mister. Exigenţe rafinate pentru un semn căruia nu-i place să se amestece la... masa celor mulţi, dar căutând a se remarca prin originalitate şi... discreţie.
Scorpion: Culori închise şi preferinţă pentru ţesăturile mulate pe corp; plăcerea jambierelor şi ţinutei super-sexy! „Arăt, ascund...“ iată ce iubesc cel mai mult amantele acestui semn în jocul modei!
Săgetător: Moda sport, este „ceaşca lor de ceai“! Franjuri stil western, cămăşi mari, în carouri, cizme... Arcaşul zodiei îşi pregăteşte săgeţile şi se joacă de-a indienii. Chiar şi la vîrsta maturităţii continuă să se îmbrace ca o adolescentă.
Capricorn: Deşi pare pregătită pentru funeraliile cuiva, o puteţi observa vopsindu-şi părul în toate culorile. Urmează de regulă o modă întunecată. Altfel spus, este moderată şi preferă a se ţine departe de moda... momentului, cu toate accesoriile care se impun.
Vărsător: Bizară şi anticonformistă, uranusiana nu-şi alege hainele, dar se poate ghici ceea ce gîndeşte după ceea ce poartă. Culori electrizante şi predilecţia pentru ceasuri-fantezie cu mecanisme sofisticate. Este în contact cu viitorul!
Peşti: Colecţionează hainele ca pe nişte obiecte curente. Îşi face din felul de a se îmbrăca o artă şi reuşeşte să-şi exprime originalitatea. Eleganţă pînă la detaliu, de la coliere la ciorapi... nimic nu este lăsat în voia soartei! Berbecului nu-i plac culorile prea deschise şi îşi schimbă gusturile după starea de spirit. Balanţei şi Taurului le plac să se învăluie în ţesături moi şi îngrijite. Racul este, fără tăgăduinţă, adeptul lucrurilor frumoase, fie că sunt de cumpărat sau de... admirat! Cu acest semn, Peştii au un punct comun: le este imposibil să reziste atunci cînd văd o haină atrăgătoare... trebuie să o cumpere imediat!

 
Adauga blog - adauga articole Bloguri, Bloggeri si CititoriZiarul
Protected by Copyscape Plagiarism Scanner