5.06.2010

Oferte speciala Charter Litoral Bulgaria

.

După cum bine se ştie, litoralul bulgăresc a devenit, de câţiva ani, o adevărată atracţie pentru turiştii români, ce sunt în căutarea unor vacanţe liniştite petrecute în hoteluri de patru sau cinci stele care oferă servicii All Inclusive la preţuri accesibile. Cu toate că este vorba despre aceeaşi mare, acelaşi nisip şi aceeaşi climă, litoralul vecinilor bulgari este mult mai căutat în primul rând datorită preţurilor atrăgătoare, dar şi calităţii superioare a serviciilor oferite.Litoralul bulgăresc prezintă plaje cu nisip fin apreciate de turişti ca fiind curate şi mult mai extinse comparativ cu plajele de la noi. Un exemplu în acest sens este staţiunea Zlatni Pyasatsi situată la 18 km distanţă de oraşul Varna, staţiune apreciată pentru plajele sale largi ce sunt înconjurate de păduri întinse. Spre deosebire de staţiunile româneşti de la Marea Neagra, staţiunile litorale ale Bulgariei deţin numeroase obiective turistice ce conferă un plus de atractivitate (Balcik, Varna).
Karpaten Turism a lansat oferta de Charter pentru Litoral Bulgaria. Aceasta include transport cu autocarul si cazare 7 zile.Plecari in fiecare sambata incepand cu 15 mai
Cel mai ieftin pachet incepe de la 99 € de persoana 7 nopti demipensiune la Hotel Erma din Nisipurile de Aur.Statiunile in care Karpaten ofera charter sunt: Balchik Constantin si Elena Nisipurile de Aur Tsarevo Hotelurile Erma din Nisipurile de aur si Hotel Serenity Bay din Tsaraevo sunt oferite in Exlcuisivitate de Karpaten pe piata Romaneasca.
Sejurul oferit de Karpaten pe piata romaneasca este mai ieftin decat pe litoralul romanesc.
Lipsa unui trafic aglomerat între staţiunile de pe litoral, dar şi managementul german ce controlează turismul litoral în Bulgaria sunt alte avantaje ce fac din Bulgaria o destinaţie din ce în ce mai căutată. Se apreciază că doar in anul 2009, peste 1 milion de turişti români şi-au petrecut vacanţa în ţara vecină.

2 comments

Anca spunea...

Bună,

Ştii cumva oferte care să fie cu plecare din Timişoara? tot pentru Nisipurile de Aur m-ar interesa .

Anonim spunea...

Servicile de buna calitate reprezinta litoralul bulgaresc.Nu ezitati sa mergeti ori de cate oriaveti aceasta sansa,este minunat. Iti poti rezerva hotelul dorit direct de pe telefonul tau doar cu o simpla aplicatie care acum este gratis: http://tinyurl.com/qa6lscy . Gasesti chiar si oferte last minutes!!!

 
Adauga blog - adauga articole Bloguri, Bloggeri si CititoriZiarul
Protected by Copyscape Plagiarism Scanner