6.04.2010

O metoda rapida de a incepe sa castigi online

.

Cand te gandesti la tot felul de modalitati cum sa faci bani online, s-ar putea sa nu iti vina in minte de prima oara ca ai putea foarte bine sa vinzi un serviciu. Adevarul e ca sunt multe modalitati in care oamenii incearca sa faca bani pe internet.
Cele mai conventionale surse de venit provin din strategii traditionale de marketing pe internet. Mai mult decat orice altceva, oamenii adera la programe de afiliere si devin marketeri afiliati.
Vanzarea de produse informationale in calitate de marketer afiliat este un mod rapid de a face bani fara sa ai propriul produs. Unul dintre cel mai cunoscut sistem,  sau $6.00 Welcome Survey After Free Registration!,Linkstoxx are mii de afiliati care s-au alaturat gratis programului pe care acesta il administreaza.

Ce este neobux?
Primul lucru de care aud cei care se intereseaza cum ar putea sa faca usor bani pe net este .... NeoBUX. Toata lumea stie ce este NeoBux. Nu este coltisor pe internet in care sa nu gasesti informatii despre cel mai bun site care plateste pentru vizitat cateva reclame pe zi. Tutoriale video, tutoriale in limba romana, forumuri, sfaturi si ponturi ... gasesti tot ce vrei tu despre acest subiect. Numai sa vrei sa cauti! De unde atata reclama? Pai daca vrei sa faci un banut cat de cat pe NeoBUX trebuie sa ai cat mai multi afiliati. Asta inseamna nu sute ci mii de oameni care sa intre, daca nu zilnic macar odata la 2-3 zile.
Cum functioneaza AWSurveys?
Inregistrarea dumneavoastra va fi infaptuita doar o singura data! Este obligatoriu pentru continuarea participarii la proiect. Deci, sa incepem.


1. Dati click pe site, (copy la site-ul pe care l-am scris si paste in casuta pentru site-uri de pe pagina de pe internet), deschidem pagina site-ului.

2. Apasati pe "Create A Free Acount" :

Trecem in pagina accesata. Toate datele se scriu cu grafie latina, in romana.

User Name - ID-ul care va fi inregistrat (poate fi nume, sau nick name), pe care il memorati pentru ca numai cu el veti putea intra pe site, acest id va fi de folos pentru primirea urmatoare a banilor. ID-ul (login) trebuie sa fie unic pentru ca daca nu, va aparea mesaj ca id-ul este ocupat deja de alta persoana. Daca asa s-a intamplat, atunci apasati pe acea pagina pe Here, care inseamna ca veti nimeri pe pagina anterioara si va trebui sa indepliniti iarasi pagina de inregistrare.

Password - parola (trebuie sa aiba intre 7-15 semne, si trebuie memorizata sau salvata imediat pentru a nu fi uitata)

First Name - Prenumele

Last Name - Numele de familie

Gender - genul, sexul...female-feminin, male-masculin

Age - varsta

Email Address - adresa de e-mail (care la fel va trebui memorizata)

Apoi, introduceti cu mare atentie cifrele sau literele pe care le veti vedea in gemuletul de siguranta.

V-ati inregistrat!

3. Apoi pe pagina care ne apare, dam cu mouse-ul in jos pana gasim tabelul de culoare verde, care arata cam asa:

The Following Surveys are Available:

Welcome Survey -- A $6.00 Website Evaluation is Available.

A $4.00 Website Evaluation is Available.

A $4.00 Website Evaluation is Available.

A $4.00 Website Evaluation is Available.

A $4.00 Website Evaluation is Available.

A $4.00 Website Evaluation is Available.

A August* Bonus Website Evaluation is Available.

Observatie:

July este luna in care ne aflam. Iar cand se va schimba luna, se schimba si denumirea lunii.

4. Dam click pe primul rand (Welcome Survey -- A $6.00

Website Evaluation is Available.), nimerim pe pagina urmatoare si (aici scrie ca veti fi platit cu 6$ daca veti continua) da-m click pe Start Surveys Now.

5. Mai departe veti vedea 2 campuri libere pe care va trebui sa le indepliniti in limba engleza cu aprecieri despre site-uri. Pentru a va usura munca, va ofer doua raspunsuri pe care puteti sa le introduceti.

a. It is an excellent site!

b. I shall advise it to all!

Aceste raspunsuri se pot copia si introduce in campurile libere.

Dupa care apasati pe Click Here for Website 1 si inchideti.

Apoi apasati Click Here for Website 2 si la fel il inchideti.

Toate site-urile sunt vizualizate si campurile indeplinite...Apasati atunci Click Here to Submit BOTH Reviews.

Ati nimerit pe pagina in care veti fi anuntat ca ati primit 6$. Da-ti click pe Click Herre to go Home and see your New Balance.

6. Ati intrat din nou pe aceeasi pagina cu tabelul verde. Apasati urmatorul rand din tabel--A

$4.00 Website Evaluation is Available si faceti la fel. Aceleasi accesari: Start Survey Now, accesati cele doua site-uri si scrieti aceleasi aprecieri in campurile libere.

7. Dupa ce ati indeplinit si ati apasat pe Click Here to go Home and to see your New Balance, veti reveni la acelasi tabel verde si veti repeta procesul pentru toate celelalte optiuni scrise.

Pentru toate vizualizarile veti primi 26$.

Observatie :

Tineti minte sau memorati intr-un loc sigur login-ul si parola, pe care le-ati scris pentru inregistrare! Ele vor fi necesare la primirea banilor!

8. Pentru primirea banilor in contul dumneavoastra trebuie sa fie minimum 75$. Astea sunt cerintele site-ului.

Cum sa castigati restul banilor si cum sa ii primiti?

Apasati pe butonul Refer Friends, sus, pe pagina site-ului, in casuta a patra. Mai jos veti vedea o casuta deasupra careia va fi scris Your Direct Referring Link is below Refer Friends.

Asta imi este necesar pentru ca eu sa va trimit instructiunile urmatoare. Si neaparat salvati-o si dumneavoastra ca si login-ul si parola, pentru a nu fi uitata adresa si sa nu mai puteti intra pe pagina de pe site.

Apoi, pentru a iesi, apasati Home in primul chenar de sus pe pagina, unde veti vedea butonul Logout care este intr-un chenar galben cu litere albastre, care se poate gasi si in partea dreapta sus, pe pagina site-ului.

Dupa ce ati terminat, salvati adresa dumneavoastra de pe site, trimiteti-mi-o mie si eu va voi trimite informatiile urmatoare.

Succes!
 Pe Linkstoxx poti cistiga puncte nelimitat din aducerea de referali,dar si acceptarea/propunerea de prietenii,intrare in grupuri etc.
Insa suma Stoxxrelease-ului este fixa - 750 euro (luna aceasta).La inceputul fiecarei luni balanta punctelor se reseteaza la zero pentru toti membrii si se stabileste suma Stoxxrelease-ului care va avea loc la sfirsitul lunii.
Din acel moment totalitatea punctelor cistigate de toti membrii pe site va fi permanent egala cu suma Stoxxrelease-ului (750 euro luna asta) pina la sfirsitul lunii.Deci daca la inceputul lunii 1000 de puncte = 750 euro, aproape de sfirsitul lunii 1000 000 =750 euro.Din aceasta cauza balanta euro se reseteaza permanent, facindu-se recalcularea raportata la totalitatea punctelor cistigate pe site si luindu-se in consideratie cota punctelor tale fata de totalul punctelor.
Alte metode populare prin care oamenii fac bani online includ marketingul prin retea, marketingul prin email, marketingul in parteneriat - joint ventures, etc. In cele din urma unii oameni chiar ajung sa ia in considerare varianta vanzarilor de servicii pentru a castiga bani.
Pentru ca motoarele de cautare se bazeaza pe cuvinte si determina cum sa claseze paginile web in functie de continutul acestora, un mod foarte profitabil de a vinde un serviciu este sa devii scriitor. Pentru aceasta, in topul listei se afla scrierea de articole pe bloguri.
In fiecare secunda se creaza un blog nou undeva in lume. Cam tot atat de des cineva decide sa renunte la blogul lui.
Principalul motiv pentru care lumea inceteaza sa faca blogging este pentru ca nu pot tine ritmul cu scrierea de articole noi. Majoritatea celor care se ocupa cu lucrul pe internet o fac doar part-time astfel ca e dificil sa scrie meru articole cu continut actualizat.
O alta problema cu care se confrunta marketerii pe internet este bariera lingvistica. Nu toti sunt scriitori innascuti si pentru multa lume se dovedeste a fi dificil sa scrie articole in limba romana care sa aibe “priza” la cititori.
Prin urmare, a scrie pe blog a devenit o modalitate populara de facut bani online. Daca v-ar placea sa stati acasa si sa fiti platiti pentru a scrie, atunci aceasta este o excelenta sursa de venit.
Acest serviciu se vinde rapid si usor prin infiintarea unui blog si scrierea catorva articole. Pentru a primi contravaloarea muncii depuse o sa aveti nevoie de un cont PayPal, Moneybookers sau alte servicii online de primit/trimis bani (cele doua sunt cele mai cunoscute). Efectuarea platii se poate face si in alte moduri in functie de intelegerea pe care o faceti cu beneficiarii articolelor.
Pentru a obtine un venit full-time ca si scriitor pe blog, aveti nevoie doar de cativa clienti regulati. De fapt, daca sunteti buni, o sa va treziti ca aveti mai multi clienti decat puteti sa faceti fata. La inceput se poate incepe ca o activitate part-time si pe masura ce aveti succes, se poate transforma intr-o sursa full-time de venit.
Este foarte usor sa clasezi scrierea pe blog pe primul loc in modalitatile de a face bani online. Cererea pentru acest serviciu va creste in viitor, pe masura ce din ce in ce mai multe persoane intra online si isi incep propriile bloguri.

 
Adauga blog - adauga articole Bloguri, Bloggeri si CititoriZiarul
Protected by Copyscape Plagiarism Scanner