6.03.2010

Site-uri unde poti edita GRATUIT pozele tale!

.

Descopera 10 site-uri excelente care iti pun la indemana unelte grozave pentru a-ti edita cu usurinta pozele, absolut gratuit!

Fie, admitem ca Photoshop-ul este unul dintre cele mai bune programe pentru editarea profesionista a pozelor, insa utilizatorii de rand se lovesc de cel putin doua probleme atunci cand vor sa lucreze cu el. Prima ar fi reprezentata de pretul mare pentru varianta cu licenta si a doua ar fi complexitatea aplicatiei care o face inabordabila pentru multi useri care nu vor decat sa faca un crop, o redimensionare sau sa adauge cateva efecte simple.
Ce-i de facut? Fie ne orientam catre aplicatii stand-alone freeware, gen Paint.net sau GIMP, fie beneficiem la maximum de conexiunea la internet si ne facem acolo treaba, fara batai de cap. Haideti sa vedem 10 solutii excelente dintre care, cu siguranta veti gasi cel putin una aproape perfecta pentru nevoile voastre!
Mugtug Darkroom se bazeaza pe noul HTML 5 si tocmai de aceea e momentan in beta. HTML 5 vine ca o alternativa la Flash, promitand grafica superioara si stabilitate de vis. Darkroom are absolut toate uneltele care va intereseaza, asa ca vi-l recomandam cu caldura!
Incearca Darkroom aici!
FlauntR este impartit in module intuitive pentru editare, aplicare de efecte, manipulare de poze din conturi diferite (Picasa, Flickr) sau adaugare de fonturi sau forme peste poze!
Incearca FlauntR aici!
AnyMaking fun photo effects este ideal pentru a te distra cu pozele tale, facandu-le vechi, in creion, cartonate, puse pe postere sau in puzzle. Userii mai experimentati vor aprecia functia HDR
Adobe a facut o varianta online si gratuita pentru Photoshop, pe care o puteti folosi pentru crop, redimensionari, efecte simple sau realizarea de colaje.
Incearca Photoshop online aici!
Cu Piknik iti poti modifica pozele intr-un timp scurt, fara sa fie nevoie sa te inregistrezi.
Incearca Piknik aici!
Splashup iti permite sa editezi mai multe poze in acelasi timp, iar apoi sa le trimiti prin Facebook, Picasa sau Flickr. Functioneaza si ca un excelent photo manager.
Incearca Splashup aici!
Tilt Shift Generator iti permite sa realizezi acel efect superb, descris de Toxel in: Imagini superbe Tilt-Shift. In mod normal, iti trebuie lentile foarte scumpe pentru a fotografia direct in acest mod.
Incearca Tilt Shift Generator aici!
DrPic sustine ca a modificat pana acum peste 5 milioane de poze! Totul se face deosebit de usor, cu un panel plin de unelte intuitive.
Incearca DrPic aici!
Cu Fotoflexer poti altera imaginile, poti adauga forme si fonturi, poti lucra cu layere si diverse efecte pe ele. Are si un modul pentru utilizatorii experimentati.
Incearca Fotoflexer aici!
Daca tot ce iti trebuie este sa faci crop, sa redimensionezi si sa optimizezi pozele pentru internet, atunci Web Resizer te va multumi! Este ideal pentru bloggeri sau editori de continut.
Incearca Web Resizer aici!

 
Adauga blog - adauga articole Bloguri, Bloggeri si CititoriZiarul
Protected by Copyscape Plagiarism Scanner