7.10.2010

Probleme sexuale

.

Exista nenumarate probleme sexuale in ziua de azi, si frecvente in randul barbatilor, printre care una foarte importanta este ejacularea precoce sau ejacularea prematura, fiind si cea mai raspandita. Dupa cum stim sexologi, medici, urologi, afirma ca exista foarte multe persoane care sufera de ejaculare precoce si care recunosc ca dupa cateva minute de contact sexual, ejaculeaza. Aceasta situatie provoaca jena si omul se afla in imposibilitatea de a satisface partenera sa. Exista doua tipuri de ejaculare precoce: ejaculare precoce trecatoare si ejaculare precoce permanenta.
In cazul ejacularii trecatoare barbatul se poate gasi, in momente de emotie mai puternica sau oboseala in imposibilitatea de a controla ejacularea lui, si termina mai devreme decat este obisnuit, iar in acest caz problema de ejaculare care afecteaza acest om nu poate fi considerata ca o tulburare sexuala, deoarece omul in cauza pare sa aiba performante sexuale normale de zi cu zi, dar in anumite cazuri emotionale, presiunile apar brusc intr-un timp mai scurt decat de obicei. In acest caz o viata sanatoasa calma si relaxanta de zi cu zi ar putea restabili drepturile sexuale in ritmul sau normal si de aceea este numita ejaculare prematura tranzitorie sau episodica. Ejacularea precoce permanenta este mult mai frecventa si are loc la fiecare contact sexual, ceea ce afecteaza starea mentala si sexuala a barbatului sau relatile umane. La fiecare ejaculare prematura acesta isi pierde increderea in el, si de multe ori se manifesta printr-un comportament agresiv sau depresie, depinde de natura si caracterul omului. In plus aceasta tulburare devine mai severa, la fiecare raport sexual, de teama de a nu furniza si satisface partenera, chiar si o stare de ejaculare prematura trecatoare poate deveni permanenta daca nu este luata in considerare imediat de la aparitia sa.
Ejacularea prematura nu se datoreaza unei malformatii organice, dar este in principal cauzata de factori emotionali si comportamentali. Cu toate acestea, ejaculare precoce se poate trata si vindeca prin simple exercitii de ingrijire corespunzatoare si nu este nevoie neaparat de un tratament pe termen lung sau o interventie chirurgicala, deoarece cauzele sale sunt in primul rand emotionale si psihologice. Pjur si Chinese Brush sunt un remediu natural pentru tratarea ejacularii precoce, 100% natural si nu necesita o baza de prescriptie medicala, deoarece nu au efecte secundare.
                                                                                                         Sursa

1 comment

Anonim spunea...

Desi tulburarile de erectie sunt mai frecvente in special dupa varsta de 65 de ani, pe acestea le putem intalnii la orice varsta. De altfel unul sau mai multe episoade de disfunctie erectila poate suferi si un barbat absolut normal fara a constitui un motiv de ingrijorare. unele tratamente dau rezultate depinde de organismul fiecaruia : Sta erect spray ejaculare precoce, Pjur Superhero ejaculare precoce, Chinese Brush afrodisiac performante, Proherb
Stud 100, Warrior Horse, Boom Prolonge

 
Adauga blog - adauga articole Bloguri, Bloggeri si CititoriZiarul
Protected by Copyscape Plagiarism Scanner