8.23.2010

Magazin online–solutia avantajoasa

.

Avantajele unui magazin virtual o solutie avantajoasa pentru o afacere pe timp de criza.
Un magazin virtual va ofera posibilitatea vindeti atat in Romania, cat si in strainatate.

Acest magazin virtual este accesibil in toata lumea, si nu necesita nici taxe de chirie imense, nici spatiu de depozitare, nici plata a zecilor de angajati necesari la un magazin real.
Ceeace vreau sa va prezint in continuare este o companie care ofera solutii de promovare si sustinere online in domenuil cometului electonic Teamshare®
Teamshare® promoveaza si presupune implementarea unui site de comert electronic, eventual integrat cu aplicatiile de gestiune stoc, preturi, facturi si incasari. Site-ul poate fi in acelasi timp si pentru prezentarea companiei, pentru vanzari online catre consumatorii finali (B2C - business to consumer) dar si pentru vanzari catre reteaua de distribuitori (B2B - business to business)!
Entelion ajuta Clientii sai in sustinerea acestor activitati folosind platforma de servicii web Teamshare®.
Aceasta contine urmatoarele servicii:
-Teamshare® website si e-Commerce - site-uri web si solutii de comert electronic
Serviciu ce asigura prezenta online prin intermediul unui site de prezentare a firmei, a produselor sau serviciilor companiei Dvs.
Teamshare®.SEO - optimizare si promovare website
Serviciu de optimizare si promovare online a site-ului companiei sau magazinului virtual al companiei Dvs., pentru atragerea de vizitatori prin intermediul motoarelor de cautare
Teamshare®.CRM Corporate si Enterprise Edition - managementul relatiilor cu clientii
Set de functionalitati CRM standard orientate catre eficientizarea efortului de vanzare si suport clienti, cu optiuni de configurare si implementare rapida, integrare cu sisteme IT existente - e-mail, module de contabilitate.
Doriti ca afacerea dumneavoastra in domeniul comertului electronic sa reprezinte un real succes, atunci aveti nevoie de o prezenta in industria online bine conturata astfel castigati  increderea tuturor clientilor si astfel puteti avea un profit pe termen lung.Magazinele virtuale trebuie intelese ca un suport pentru promovare si vanzare de produse, cu mare potential de crestere in urmatorii ani.
Poti inepe chiar acum cu propriul tau magazin virtual.

 
Adauga blog - adauga articole Bloguri, Bloggeri si CititoriZiarul
Protected by Copyscape Plagiarism Scanner