3.26.2011

Despre birotica si papetarie

.

Mediul online sa dezvoltat foarte mult in ultima vreme si stim cu toti ca se poate cumpara aproape orice online fara sa mai bati drumul prin trafic si aglomeratie.
Mai eczact as vrea sa pe birotica si papetarie 2 lucruri estentiale si foarte necesare intr-un birou, fie ea hartie pentru instrumente de scris (stilou, pix) toata lumea are nevoie de birotica si papetarie.
Pentru acest lucru sa deschis un magazin online officesupply.ro care ofera multe produse de birotica si papetarie,  instrumente de scris, hartie si rechizite scolare, piese de mobilier si poate fi accesat in orice moment al zilei.

Gasi-ti aici printre articolele de birotica si papetarie si mape de protectie a documentelor dvs sau calculatoare, multe dintre produse sunt la promotie.
Magazinul online officesupply.ro ofera papetarie de calitate, rezistenta si cu design ergonomic care va poate economisi pana la 30% din timp si va permite sa va concentrati pe ceea ce este cu adevarat important.

In cele mai multe cazuri suntem nevoiti sa cumparam asfel de articole de birotica si papetarie fara sa dam importanta calitati, de acum numai este nevoie pentru ca cei de la officesupply.ro fac diferenta, prin produsele oferite.

26 comments

Mihai Motrescu spunea...

imi plac magazinele online ca au mereu preturi mai mici

Anunturi gratuite spunea...

Chiar ieri am cumpărat de la officesupply :))

Autocolant spunea...

Hm, nu stiam de el, bun, inca o dovada ca industria online e in plina dezvoltare, nu? :)

friv spunea...

Industria online romaneasca nu prea exista:). Foarte putini romani cumpara de pe online, mai les obiecte de birotica.

Dana spunea...

Foarte util,merci

Alex spunea...

In sfarsit ceva cu adevarat util pentru mine. Multumesc

Referate spunea...

Nu am încercat niciodată un magazin de papetărie online:-?? Dacă voi avea nevoie vreodată, voi apela la el.

gctinvalentin spunea...

ideea e ca magazinele online practica un pret mai mic...si cred ca o sa ajungem sa cumparam si paine online...sunt firme care iti fac cumparaturile si ti le aduc acasa...tu doar trebuie sa alegi ce vrei..aha,te rog schimba numele din gctinvalentin iin Blogul lui gctinvalentin..numai bine,o seara buna.

mihaela j. spunea...

Pacat ca nu i-am gasit mai devreme. Am avut experiente neplacute cu firmele de papetarie online, de ex. office class nu raspunde la telefon, via mond intarzie cu livrarea, ma rog, asta e........... :| :| de retinut si testat officesuply

Retete Culinare spunea...

Un advertorial interesant! Dar ar fi bine daca ai mentiona cititorilor tai ca acesta este un advertorial.

Anunturi Constanta spunea...

@Retete: trebuie neapărat să spună că e un advertorial? Eu cred că dacă el vrea, spune asta. Dacă nu, cine își dă seama - își dă seama, cine nu - nu :)

lili spunea...

nu am apelat niciodat la o astfel de firma,dar promit ca voi incerca cu proxima ocazie.

jucarii noriel spunea...

Aceste produse sunt de un real folos si nu trebuie sa lipseasca nimanui, mai ales ca sunt online si usor de comandat.Multumim

danyy22 spunea...

site-uri de genul asta online sunt multe , au aparut multe in ultima vreme , dar majoritatea dezamagesc prin calitate , o sa incerc firma asta sa vad cat de seriosi sunt si ce produse au

grilaje rulou spunea...

La o comanda de 360 mi-au oferit si livrare gratuita prin curierat, cred ca personal :D F tare!

Adelina spunea...

Industria asta online in Romania nu este prea dezvoltata, nu sunt multi cei care comanda online insa siteul asta pare fain, poate am sa-l incerc si eu intr-o zi.

ceasuri de mana spunea...

Pacat ca unii nu sunt destepti indeajuns pentru a cumpara online!

leagane copii spunea...

In mod clar as cumpara online produse de papetarie; sa fiu sincera, pana acum nu m-am gandit ca as putea comanda pe internet astfel de produse, desi sunt fan al cumparaturilor online; pana acum am cumparat mai mult haine si electronice; vad insa ca exista magazine online de papetarie, care arata chiar bine; o sa incerc sa comand si din acest domeniu, mai ales ca am munca de birou care presupune multe astfel de produse

seifuri spunea...

N-am mai auzit de site-ul asta!

Masaj erotic spunea...

Sa speram ca foarte curand nu o sa mai fie nevoie sa taiem copacii pentru a irosi hartie non-stop ... ci o sa trecem online cu totul ...

Jocuri de gatit spunea...

Observ la magazinul online http://www.officesupply.ro/ un site foarte bine organizat si usor de navigat , un template placut si primitor , preturi foarte bune pentru cata concurenta exista la acest profil , felicitari .

Evelina spunea...

Si eu cumpar de pe net. E mult mai usor, economisesc timp si nervi si ofertele sunt multiple. :)

Crina spunea...

Nu-mi sariti in cap dar eu prefer sa fac o plimbare pana la librarie. Nu ma vad stand intr-un loc si dirijand totul. Inteleg cand e vorba de comenzi mari. Sunt greu de carat (o imprimanta, un birou..) Dar daca e voba de niste hartie, de cartuse, pixuri.. prefer sa merg singura sa le iau. Asa le si vad inainte

Tania spunea...

Eu nu pot sa lucrez daca nu am in permanenta tot felul de accesorii de birou in jurul meu!

Magda spunea...

E mult mai convenabil sa faci comanda pe internet. Eu ma aprovizionez in materie de birotica si papetarie de pe intenet. Produsele imi sunt livrate direct la sediul firmei. Asa economisesc foarte mult timp.

Masaj erotic spunea...

nu stiam de ei,mersi

 
Adauga blog - adauga articole Bloguri, Bloggeri si CititoriZiarul
Protected by Copyscape Plagiarism Scanner