6.27.2010

Gadgeturi neobisnuite

.

Stiai ca exista asa ceva?
Societatea noastra a evoluat si am ajuns sa traim intr-o lume atat de dezvoltata numai datorita inventiilor. Cu toate acestea, unele lucruri pe lumea asta intrec chiar si cea mai bogata imaginatie. Iti prezint in continuare 10 dintre cele mai ciudate gadgeturi de pe Internet.
Ceas cu zile

Ce ai zice daca in loc sa ai un ceas cu ore ai avea unul cu zile in locul traditionalului calendar? Asta ca sa nu mai uiti sa dai mereu paginile.
Toaster transparent

Ei, da! Ca sa stii si tu cand este painea exact asa cum iti place tie, nu prea arsa sau prea cruda.
Incuie-ti cana

Ar putea deveni un accesoriu de nelipsit in jungla corporatista. De cate ori nu ti s-a intamplat sa ramai fara cana ta preferata la serviciu? Dar daca o incui, nimeni nu va mai fi tentat sa o ia fara sa-ti ceara voie, iar tu vei putea sa-ti bei cafeaua in fiecare dimineata din cana ta personala.
Cutia pentru banane

Exact ce iti lipsea, nu-i asa? Dar sa trecem peste ironii si sa ne gandim, totusi, ca poate unora chiar le place sa-si ia o banana in geanta, iar o punga de plastic nu arata tocmai elegant. In plus, banana ramane intacta si nu te trezesti cu vreun document important patat.
Taietorul de unt

Daca tot suntem la capitolul taiat… da, ai citit bine: taietorul de unt. Ca sa nu te mai enervezi cand untul proaspat scos din frigider nu se intinde uniform pe paine. Cu un singur click obtii o felie subtire de unt.
Foarfeca laser

Te-ai saturat de hartiile sau materialele taiate stramb? Se pare ca nu esti singurul! Foarfeca laser iti arata exact linia pe care trebuie sa o urmezi, asa ca nu mai risti sa te trezesti la final ca ai ciopartit coala sau ce vrei tu sa tai.
Pernute in forma de maini, pentru bebelusi

Gata! S-a terminat cu scancelile celui mic de indata ce l-ai lasat din brate. Il asezi frumos in pat, proptesti langa el doua maini de plus si tu poti face… orice iti trece prin cap.
Deschizator de sticle si stick de memorie

Mergi la un prieten, beti un suc sau o bere, vorbiti despre muzica si filme. Scenariu in care ai nevoie atat de un deschizator de sticle, cat si de un stick de memorie, ca sa nu te duci acasa si sa mai pierzi vremea pe YouTube, cautand melodii.
Tricoul calatorului

Daca pleci, sa spunem, in China sau in Rusia si nu gasesti pe nimeni care sa vorbeasca o limba pe care o stii si tu, ce te faci? Evident, apelezi la limbajul universal al semnelor. Cineva s-a gandit insa ca un tricou cu pictograme ar fi si mai util. Nu trebuie decat sa arati ce cauti si sa indici apoi semnul intrebarii. Cu siguranta viata intr-o tara straina iti va fi mult mai usoara, cel putin la inceput.
Mouse-inel
Iata cel mai neobisnuit mouse pe care l-am vazut noi pana acum. Este, evident, o creatie japoneza, se poarta pe degetul aratator si foloseste un senzor optic pentru a stabili punctul de pe ecran unde vrei sa ajungi.
De asemenea, are o rotita care functioneaza si ca buton de click. Fiind atat de compact, mouse-ul poate fi folosit in orice spatiu, de pilda in masina, pentru ca il poti aseza chiar si pe picior si merge.

1 comment

mihaeladr spunea...

Vreau si eu "ceasul" cu zile ;i cand era copilul mic mi-ar fi placut mainile!

 
Adauga blog - adauga articole Bloguri, Bloggeri si CititoriZiarul
Protected by Copyscape Plagiarism Scanner