12.17.2010

Romantic sex shop cadouri afrodisiace

.
2 comentarii

Acest rezumat nu este disponibil. Dați clic aici pentru a vedea postarea.

readmore »»

Trucuri ale vrăjitoarelor

.
1 comentarii

Cred ca cu toti suntem sătui de escrocheriile vrăjitoarelor, dar ma-m gandit ca poate ca poate mai sunt si persoane care nu  cunoasc aceste trucuri astfel incat vreau sa va prezint 4 dintre cele mai intalnite prin care ţigăncile le fură victimelor banii şi aurul.
 1. Trucul cu aţa
“Cel mai întâlnit truc este cel cu aţa. Orice vrăjitoare are la ea o aţă roşie de vreo 20-30 de centimetri, pe care o taie în două. Jumătate rămâne la ea, iar cealaltă jumătate e pregătită pentru victimă, care este pusă să facă atâtea noduri pe aţă câţi duşmani crede că are. În acest timp, ţiganca scoate cealaltă bucată de aţă şi se preface că face şi ea noduri. Numai că ea nu face noduri, ci o rupe în trei. Apoi, bazându-se pe neatenţia victimei, schimbă aţele, dându-i acesteia să ţină în pumn bucata neînnodată. După descânt, victima desface palma, iar când vede că aţa pe care ea o ştia înnodată este ruptă, rămâne blocată. Şi de aici începe show-ul”
2. Trucul cu pietrele
“Au pregătite de acasă nişte cârpe, ca un guguloi, legate cu aţă. Din aceeaşi bucată de material se mai taie o bucăţică în care pun pietre şi pe care o ţin într-un alt buzunar. Apoi le spun victimelor că banii şi aurul sunt de la dracu’ şi le zic să pună obiectele din aur în bucata aia de cârpă, că trebuie să le descânte şi că, până seara, trebuie să le ţină aşa. Vrăjeală, ele schimbă cârpa cu aur sau cu bani cu cea cu pietricele”. 
3. Trucul cu găina
“Să vă zic şi cu găina cum fac. Vrăjitoarea îi spune victimei: «Uite, hai să îţi arăt ce duşmani puternici ai! Şi ei îţi vor moartea! Ce i se întâmplă găinii, vei păţi şi tu». Şi ia găina, îi bagă mâna sub aripă, unde se află ficatul. În momentul în care o apasă acolo, îi ia respiraţia şi păsării îi dă sângele pe cioc, şi-a mierlit-o. Deci nici vorbă de farmece sau de alte prostii”. 
4. Trucul cu arcul
“Haideţi să vă spun şi cum fac să intre în casele oamenilor. Ele au un fier, pe ţigăneşte se numeşte «sast», care e ca un fel de arc care se armează şi se înfige într-un drob de sare. La un moment dat, le spun victimelor: “Ai cheia de la casă? Dă-o-ncoa’!”. Şi bagă cheia într- un castronel, acolo unde se află şi sastul ăsta. Iar vasul e acoperit cu un prosop şi pus deasupra unui foc, pentru descântec, vezi Doamne. Ei, când se topeşte drobul de sare, sare sastu cu tot cu prosop, de se sperie oamenii de mama focului şi nu înţeleg de ce au sărit cheile lor aşa. Atunci încep minciunile, că au pe dracul în casă, că trebuie să le bage pe vrăjitoare în casă, să facă nişte descântece...” 
Nu va lasa-ti pacaliti de aceste trucuri ieftine.

readmore »»

12.15.2010

Cum sa ai grija de masina ta pe timp de iarna!

.
0 comentarii

Vine vrea rece si cu toti stim cat de greu este mai ales ca meteorologii anunta o iarna grea, cu temperaturi scazute si ninsori abundente. In aceste conditii, soferii vor fi supusi la incercari in privinta condusului, dar pana sa ajunga sa faca fata problemelor ce apar in trafic pe o astfel de vreme, trebuie mai intai sa poata intra in masina sa o curete astfel incat sa aiba vizibilitate normala.

Nu mai este o surpriza pentru niciun sofer sa gaseasca in sezonul de iarna masina ingropata in zapada si inghetata bocna. Fiecare se descurca cum poate, cu lopeti, maturi, raclete si solutii de dezghetat, pentru a curata si utiliza masina in conditii optime.  
Dar nu toata lumea recurge la masurile potrivite pentru dezghetarea masinii si de multe ori, din graba, se produc pagube - se rup chederele,  se zgarie sau sare vopseaua, se sparg geamurile.
Principalele probleme cu care ne confruntam atunci cand gasim masina inghetata sunt: dop de gheata in incuietori, usi blocate de gheata sau strat gros de gheata pe geamuri.
Primul pas care trebuie facut in acesta situatie este dezghetarea uneia dintre portiere pentru a putea intra in masina si a o porni.
Nu fortati usile pentru ca se pot rupe chederele. Solutia ar fi sa folositi un spray special pentru dezgetare, iar daca nu aveti unul puteti folosi lichid de parbriz special pentru iarna sau spirt. Turnati lichidul si asteptati sa-si faca efectul.
Atentie! Nu folositi apa calda! Riscati sa se sparga geamurile sau sa sara vopseaua.
Odata intrat in masina, porniti motorul si dati drumul la incalzire.
Atentie! Daca aveti senzor de ploaie, dezactivati-l, altfel veti avea surpriza neplacuta sa porneasca stergatoarele daca parbrizul este inghetat. Porniti stergatoarele doar in momentul in care parbrizul este complet dezghetat si curatat. Dar NU folositi stergatoarele daca acestea sunt inghetate, se vor deteriora foarte usor. Pentru a evita inghetarea lor este indicat sa le lasati ridicate sau sa le scoateti peste noapte.
Pentru dezghetarea parbrizului, folositi aceeasi metoda - cu spary-ul sau lichidul de parbriz. Cand gheata incepe sa se inmoaie folositi racleta pentru a o indeparta. Folositi racleta doar pentru geamuri,  nu si pentru caroserie. Riscati sa zgariati vopseaua.
Anumite recomandari sugereaza ca puteti folosi sare grunjoasa pentru dezghetarea geamurilor. Dar ar putea aparea probleme in momentul in care se prelinge pe caroserie. Poate afecta vopseaua.
Cea mai simpla solutie pentru a scapa de bataile de cap cu curatarea parbrizului ar fi sa folositi o folie speciala care costa 37 de lei. Gheata se formeaza deasupra ei, si in momentul in care o scoateti, parbrizul ramane curat.
Costuri produsele de curatat:
 - spirt  –  3 - 10 lei;
- spray dezghetare incuietori  –  15 lei;
- racleta cu perie pentru geamuri  –  1,5 -2,5 lei;
- lichid de parbriz pentru dezghetare – 10 lei.

readmore »»

12.13.2010

Cadoul perfect de la IT Galaxy

.
0 comentarii

Pentru ca tot suntem in preajma sarbatorilor o sa va prezint poate cel mai bun magazin online din Romania si anume itgalaxy.ro.
itgalaxy.ro este un magazin online de IT&C , a fost lansat in anul 2004, avand multe colaborari cu branduri de renume din Romania si alre tari. Site-ul este foarte placut si usor de utilizat.Nu o sa va pierdeti in diferite cerinte ,este simplu ,alegeti produsul si selectati butonul “comanda” dupa care trimiteti comanda,foarte simplu. Ca sa va convingeti si mai mult de preturile mici si calitatea produselor ce le ofera itgalaxy.ro ,o sa va dau cateva exemple de produse de pe site si de ce nu poate o sa alegeti sa faceti cadou unul dintre aceste produse ,care au preturi de sarbatoare.
Cred ca oricine si-ar dori un Laptop de la Mos Craciun,asta este un lucru sigur,dar problema este pretul , vream sa spun ca problema a fost pretul,pentru ca la itgalaxy.ro ai laptop-uri incepand de la incredibilul pret de 1.297 RON. Asta da cadou de Craciun.
Probabil ca nu toti putem sa ajungem la cinema de cate ori ne dorim. Mai ales cu tehnologia 3D care este “in floare” la ora actuala , de ce sa nu profitam de preturile mici si sa achizitionam un televizor LCDTV si sa transformam camera noastra in propriul cinema 3D.
Consola WII ,lansata in 2006 ,si cu peste 10 milioane de unitati vandute, este perfecta pentru un cadou,pretul este redus si distractia ce o ofera o Consola WII este incredibila ,datorita controlului inovator,prin wireless,care detecteaza miscarea in 3D.
Daca tot am vorbit de laptop-uri si console,pe site-ul itgalaxy.ro evident ,veti gasi si o gama larga de jocuri ,de la jocuri pentru cei mici ,pana la jocurile de actiune cu grafica superb.
Tot v-am prezentat produse din categoria IT chiar daca este ultima categorie ce o prezint,asta nu inseamna ca este o categorie neglijata de cei de la itgalaxy.ro,din contra inca,sunt cele mai noi modele de telefoane incepand cu preturi accesibile tuturor.
Ce v-am prezentat aici ,este doar o mostra din peste cele 10000 de produse afisate pe site-ul itgalaxy.ro. Pentru a nu cheltuii multi bani ,dar totodata pentru a face cadoul dorit,cu siguranta itgalaxy.ro este magazinul online numarul 1 pentru aceste sarbatori si nu numai.
În concluzie, merită să cumperi produse de pe itgalaxy.ro, echipa lor fiind formată din profesioniști și fiind oameni foarte serioși! După ce ți-ai făcut comanda, poți sta liniștit! A doua zi vei avea produsul acasă! Fă-le  o surpriza prietenilor tăi de sărbători și cumpără-le ceva de la itgalaxy.ro!

readmore »»
 
Adauga blog - adauga articole Bloguri, Bloggeri si CititoriZiarul
Protected by Copyscape Plagiarism Scanner