8.05.2010

Cea mai buna metoda de Promovare Web

.
0 comentarii

Inscriere manuala in directoare web
Serviciile de inscriere manual a site-ului in directoare web reprezinta unele dintre cele mai importante aspecte atunci cand este vorba de promovarea unui web site.
Din pacate acest aspect nu este indeajuns de promovat de webdesigneri. Datorita acestui fapt o mare parte a site-urilor existente au trafic zero sau aproape zero. Proprietarii domeniului considera (sau nu stiu) ca daca au un site cu aspect deosebit succesul este garantat. Aceasta este o greseala.
Serviciile de inscriere manuala  site in directoare web pot scoate un site din anonimat, marind traficul si facand motoarele de cautare sa il aprecieze. Directoarele web sunt un lucru neglijat de majoritatea proprietarilor site-urilor. Un site bine promovat trebuie sa beneficieze de inscriere in directoare web.
In principiu, directoarele web sunt cataloage cu web site-uri. O mare parte a directoarelor au inscrierea gratuita.
In momentul in care optati pentru serviciul de inscriere directoare web efectuat de firma noastra sunteti sigur ca in ochii motoarelor de cautare “cota” site-ului creste. Principiul pe care este cladit Google si in functie de care face clasificarea site-urilor este relativ simplu. Google considera ca un site web este cu atat mai important cu cat are mai multe “referinte” la calitatea acestuia. Referintele traduc prin linkuri catre el.
In cazul unor directoare web cu multe inscrieri zilnice, Google indexeaza frecvent site-urile nou aparute. In momentul in care site-ul dvs. apare in mai multe directoare valoarea site-ului creste. Inscrierea site-ului in directoare web este una dintre cele mai importante aspecte ale realizarii unui site web.
Acesta este unul dintre motivele pentru care, dupa creerea unui web site este imperios necesara si inscrierea manual a lui in directoarele web.

Eficienţa inscrieri manuale
Efectele se vor face resimtite in cca.10-20 zile de la inceperea inscrierii. Vor fi influentate in mod pozitiv urmatoarele:

-Pozitia site-ului in motoare de cautare dupa cautarile targetate;

-Page rank-ul intern si extern al site-ului;

-Numarului de backlinkuri cu transfer de page rank;
PROFITA ACUM DE CELE MAI BUNE OFERTE :
- servicii de inscriere manuala in peste 800 de directoare web romanesti si straine
 -inscrieri si optimizari site in directoare web
 -lista seo pentru optimizare site pentru a mari pozitia si relevanta site
- posibilitatea inscrierii site-ului in directoarele web prin selectia mai multor titluri si descrieri ale acestuia
- suport prin mail, chat si telefon

Tipul inscrieri: Manual

E-MAIL: -alex_gemenii@yahoo.com

sau YM: alex_gemenii

De ce sa nu inscrii automat in directoare?
Pentru ca nu poti controla nevoia de IBL-uri de calitate, numarul de achor text care ar fi deajuns pentru un cuvant cheie sau/si nu poti garanta inscrierea in acea lista de directoare datorita spamului.
Cu o inscriere manuala, campaniile pentru anumite cuvinte cheie pot fi controlate, poti sti care e numarul de IBL-uri, cu un anumit anchor text, care te-ar aduce pe un loc la cautare.
Ele pot fi 400, dintr-o lista automata de 3000-4000, restul fiind inutile, mai ales ca o campanie de inscrieri manuale in directoare ar putea structura si selecta directoarele in functie de nevoie.
Explicatia asta ar trebui sa dea un raspuns si intrebarii: “e bine sa inscriu cateva sute pe zi?“

readmore »»

8.04.2010

Minuni moderne din casa viitorului

.
1 comentarii

Ce vrea omul de la o casa? Sa aiba spatiu cat mai mult, nu? Si sa nu coste prea mult intretinerea. Si sa aiba confort - de toate felurile. Astea sunt problemele locatarului modern. Unele pretentii se cam bat cap in cap cu altele, deci trebuie gasit un echilibru.
 
Prin urmare, vorbim despre: economie de spatiu; economie de resurse (o sa coste tot mai mult, cel putin in viitorul apropiat, degeaba ne facem noi iluzii); grija pentru mediu (fiindca tot ceea ce aruncam in el, pana la urma re-inghitim tot noi, sub o forma sau alta). Iata, asadar, provocarea: cum amenajezi o casa astfel incat sa ai cat mai mult loc in ea, fara sa cheltuiesti o avere cumparand un apartament imens sau o casa de sute de metri patrati; sa consumi putin, ca sa iti poti permite sa intretii casa cu pricina si sa fii si un locuitor responsabil al Terrei (ceea, ce pana la urma, va trebui sa fim toti, altfel n-o sa mai poata locui nimeni aici)?
Ca astea sunt probleme importante, o dovedeste faptul ca lumea inventatorilor se preocupa mult de ele: de la stocarea datelor pana la spalarea rufelor, inginerii de azi nascocesc solutii ingenioase pentru casa viitorului. Iata cinci exemple; unele sunt deja disponibile si vor deveni probabil dotari standard pentru locuintele de peste un deceniu-doua; altele mai au cativa ani pana sa ajunga la indemana tuturor dar, oricum, sunt pe drum...
Ce facem cu gramada asta de discuri?
Problema: Rafturi intregi de CD-uri, foste cutii de pantofi pline cu DVD-uri... toti avem prin casa astfel de "arhive". Ce nu punem pe discurile alea? Articolele pe care le-am scris, fel de fel de chestii descarcate de pe net... iar situatia e inca si mai "ingramadita" pentru cei care lucreaza acasa.
O posibila solutie: discul micro-holografic cu o capacitate de stocare de 500 GB. 500 de giga! Pai asta inseamna cat 100 de DVD-uri sau 20 de discuri Blu-ray cu un singur strat sau un hard drive pentru un calculator performant de birou.
Cei care ne promit rezolvarea sunt cercetătorii de la General Electric: ei au reusit sa obtina un mediu de stocare micro-holografic care poate "indesa" 500 GB pe un disc de dimensiunea unui DVD obisnuit.
Nu va speriati, ca nu va trebui sa schimbam dintr-o data totul, intr-o efort maratonistic de a muta toata informatia in sistem digital de pe vechile noastre CD-uri si DVD-uri pe noile discuri micro-holografice. Schimbarea va fi treptata; pana una-alta, vom mai putea folosi si "vechile" discuri.
Discurile micro-holografice ale GE vor putea fi citite şi înregistrate pe sisteme foarte asemănătoare aparatelor de redare tipice pentru Blu-ray sau DVD, desi stocarea holografică este diferită de formatele actuale de stocare optică precum DVD-urile şi discurile Blu-ray. DVD-urile şi discurile Blu-ray stochează informaţii numai pe suprafaţa discului; tehnologia de stocare holografică foloseşte tot volumul discului. Hologramele sau modelele tridimensionale care reprezintă fragmente de informaţii sunt inscripţionate pe disc, iar apoi pot fi citite. Chiar dacă tehnologia de stocare holografică a GE este o descoperire revoluţionară din punct de vedere al capacităţii, echipamentele şi formatele folosite sunt foarte asemănătoare cu tehnologia actuală de stocare optică, iar aparatele de redare micro-holografică vor permite consumatorilor să folosească şi CD-urile, DVD-urile şi BD-urile.
GE lucrează de peste şase ani la tehnologia de stocare holografică. Obtinerea materialelor care pot suporta o capacitate de 500 GB marchează un reper important in vederea realizarii discurilor micro-holografice care vor putea stoca mai mult de un terabyte, adică 1.000 GB de date. Suntem din ce in ce mai aproape de vremea cand o biblioteca de mii de volume va incapea intr-o cutie (aia de pantofi, in care tineati 15 DVD-uri).
Apa cu masura
Problema: ai copii mici, care se spala pe maini si pleaca lasand robinetul deschis, fiindca tocmai au auzit, din baie, melodia care ii anunta ca incepe serialul lor preferat de desene animate. Sau (aceiasi copii) se spala pe dinti, frecandu-i constiincios, in vreme ce de la robinet curg litri intregi de apa.
O posibila solutie: robinete electronice de uz casnic, care limiteaza consumul de apa. Folosite deja de multa vreme in spatiile publice, robinetele echipate cu senzori cu infrarosii ar putea deveni dotari obisnuite si in baia de acasa. (Pe masura ce apa devine o resursa tot mai putin accesibila si mai scumpa, nevoia de a o economisi devine mai stringenta, iar consumatorii casnici au o pondere foarte importanta cand e vorba despre consumul de apa, desi lumea tinde sa dea vina pe consumatorii industriali, pe cladirile de birouri, spatii comerciale etc. Daca aspectul ecologic al chestiunii nu va face nici o impresie, probabil ca o sa va impresioneze, totusi, factura pentru apa.)
Modelul e-Flow, produs de Delta Faucet Company, din SUA, este un astfel de robinet, proiectat pentru a fi utilizat in locuinte.
Deci, daca un copilas o ia la fuga, cu manutele ude, ca sa ajunga mai repede in sufragerie, fiindca incepe nu stiu ce film cu animalute la televizor, robinetul nu va varsa apa timp de minute in sir, pana se prinde unul dintre adultii din casa si il inchide (certand, concomitent, copilul, care oricum e absorbit de film si nici nu aude), ci va opri apa dupa cateva secunde.
In plus, pot fi setate temperaturile maxime (ca sa nu se opareasca nimeni din greseala), iar robinetul nu va mai fi plin de urme de sapun si nici de microbi.
Mult mai consuma masina asta de spalat...
Problema: da, consuma mult; consuma apa si energie electrica, mai ales ca, urmand preceptele modului de viata urban modern, multi poarta tricoul sau camasa o zi si apoi le pun la spalat. Masina de spalat automata e o mare inventie, fara indoiala; ne-a scutit de una dintre cele mai obositoare corvezi casnice: spalatul de mana al rufelor. (Era o treaba grea chiar si pe vremea cand fiecare membru al familiei avea doar cate doua randuri de haine - unul de lucru si unul de sarbatoare). Dar, cum toate lucrurile sunt cu dus si-ntors, confortul modern vine si cu "nota de plata" atasata: consum de resurse (platite direct de consumator) si consecinte ambientale - pe primul loc: poluarea - pentru care platim toti, intr-un fel sau altul.)
O posibila solutie: maşini de spălat cu încărcare verticală cu certificare ENERGY STAR®. Maşinile de spălat cu cea mai mare eficienţă energetică de astăzi folosesc cu 75% mai puţină energie decât maşinile de spălat produse acum 20 de ani. De pilda, maşina de spălat cu încărcare verticală GE Profile cu certificarea ENERGY STAR ® va folosi cu 40% mai puţină apă şi cu 25% mai puţină energie decât o maşină de spălat cu încărcare verticală tradiţională.
Cateva calcule facute de specialistii energeticieni de la General Electric argumenteaza propunerea:
-În comparaţie cu o maşină de spălat cu încărcare verticală convenţională, o maşină de spălat cu încărcare verticală GE Profile cu certificare ENERGY STAR ® comercializată în anul 2009 va permite unei familii americane obişnuite să economisească peste 312 USD la factura de energie electrică pe durata de viaţă a maşinii de spălat, la un cost de 0,12 USD pe kWh.
-Dacă fiecare gospodărie din SUA care are acum o maşină de spălat fără certificare ENERGY STAR® ar înlocui-o cu o maşină de spălat GE Profile Harmony™, cantitatea de apă economisită anual ar fi suficientă pentru a umple aproape 400.000 de piscine olimpice.
-Dacă fiecare gospodărie din SUA care are acum o maşină de spălat fără certificare ENERGY STAR® ar înlocui-o cu o maşină de spălat GE Profile Harmony™, consumatorii ar putea economisi peste 1 miliard USD la facturile de apă, în fiecare an.
-Dacă fiecare gospodărie din SUA care are acum o maşină de spălat fără certificare ENERGY STAR® ar înlocui-o cu o maşină de spălat GE Profile Harmony™, cantitatea de apă economisită în SUA în următorii cinci ani ar fi suficientă pentru a asigura consumul de apă menajeră din SUA timp de un an de zile.
Apa calda - un rasfat costisitor
Problema: azi nici nu mai e de conceput o locuinta care sa merite calificativul de confortabila daca nu are apa calda; dar, cand te gandesti la recentele amenintari "de criza" privind scumpirea intretinerii (ati auzit ca primariile n-o sa mai subventioneze gigacaloria si o sa platim niste sume la intretinere... vai de noi!) o sa ajungem - Doamne fereste! - sa ne gandim de doua ori inainte de a ne spala pe maini cu apa calda. (Numai ca asta nu e o solutie; e evident ca spalatul mai rar pe maini n-o sa ne faca nici un bine, in ceea ce priveste sanatatea). Probabil, tot mai multi vor recurge la centrale de apartamentca sa nu mai fie la mana autoritatilor. Centralele astea isi fac treaba, dar pe bani multi si cu consecinte nefaste asupra mediului.
O posibila solutie: un boiler pentru încălzirea apei cu eficienţă ridicată. Tot General Electric, de pilda, propune niste modele demne de interes si iata si argumentele:

Boilerele cu rezervor de apă se află pe locul doi în clasamentul aparatelor cu cel mai mare consum energetic dintr-o locuinţă, iar folosirea boilerului cu eficienţă ridicată în locul modelului standard cu rezervor de gaz cu capacitate de 150 de litri ar permite economisirea a până la 25% din costurile pentru încălzirea apei incluse în facturile de curent electric anuale.
Reducerea emisiilor de carbon reprezintă un factor important în reducerea impactului asupra mediului. De exemplu, folosirea boilerelor cu eficienţă ridicată de la GE în locul modelului standard cu rezervor de gaz cu capacitate de 150 de litri ar permite reducere cu până la 25% a emisiilor de CO2 generate de încălzirea apei.
Boilerul pentru încălzirea apei cu eficienţă ridicată al GE poate fi instalat atât în interior, cât şi în exterior - într-o debara, într-un garaj şi chiar mascat sub scări si asigură temperaturi exacte, cu posibilitatea de a le regla precis. Monitorizarea şi reglarea constantă garantează menţinerea temperaturii apei calde de la robinet sau duş într-un interval de +/- trei grade faţă de valoarea de referinţă a boilerului. Are si un sistem destept de activare la cerere, care permite sistemului de încălzire sa porneasca numai atunci când se deschide robinetul de apă caldă, oprind boilerul în momentul închiderii robinetului. Dacă are o dimensiune adecvată, boilerul poate asigura apă caldă, fără întrerupere, chiar şi atunci când se folosesc simultan mai multe duşuri, chiuvete sau aparate electrocasnice. Pentru instalaţiile montate au fost proiectate şi unităţi de telecomandă exact acolo unde e nevoie de ele - în baie, bucătărie, spălătorie sau orice altă cameră.
Mai putine ecrane prin casa
Problema: ai descarcat niste filme de pe internet dar, ca sa le vezi, stai la o masa, pe un scaun la de birou, in fata unui ecran de calculator - in general, mic. Pai ce hal de vizionare e asta? Materialele video ar trebui vizionate pe ecranul cu cea mai buna calitate a imaginii, din cate se gasesc in casa, zice un expert (Rishi Chandra, senior product manager la Google); suna atat de logic, incat te intrebi cum n-a zis-o nimeni pana acum, in anul 2010.
O posibila solutie: un televizor care sa functioneze si ca un computer, permitandu-ti sa navighezi pe net, sa descarci de acolo ce vrei tu si sa vizionezi ce ai de vizionat - clipuri, filme, ce-o fi - in conditii ca lumea: o canapea sub fund, un ecran mare, cu rezolutie buna, in fata ochilor...
Incercari de a combina un televizor cu un calculator si de a baga internetul in TV au mai fost facute in ultimii cativa ani, dar n-a iesit cine stie ce; nimic atat de performant si accesibil incat sa sparga piata. Totusi, una dintre cele mai recente astfel de tentative promite sa se soldeze cu un rezultat intr-adevar spctaculos: doamnelor si domnilor, va prezentam Google TV!
Google si-a unit fortele cu trei firme "grele" - Sony, Logitech si Intel - pentru a crea un televizor dotat cu acces la net, cu o telecomanda si o tastatura wireless - combinatie care va permite utilizatorului sa treaca din reteaua TV pe internet printr-o simpla apasare pe cateva butoane.
Te uiti, sa zicem, la meci (transmis in direct); vine pauza, intra un calup mare de reclame de care nu esti catusi de putin interesat; in schimb, ai vrea sa intri pe Facebook, sa afli ce mai zice lumea. Cu Google TV, vei putea face asta fara sa mai ai nevoie de doua ecrane diferite. (In ce fel ne va influenta asta sanatatea, sub aspectul sedentarismului si al dependentei de computer & televizor, asta e o alta discutie).
Google TV va fi lansat, dupa informatiile de pana acum, in SUA, in toamna acestui an. Va fi, cu siguranta, o schimbare majora; nu-i de mirare ca Paul Ottelini, directorul general al Intel, a numit-o "cea mai mare imbunatatire in televiziune, de la aparitia televizorului color".

readmore »»

8.03.2010

Informatii grafice amuzante si creative

.
0 comentarii

Descopera informatii grafice valoroase, amuzante si creative!

Ce descoperi aici?
Istoria automobilismului, cu cele mai importante evenimente.
Ce descoperi aici?
 Cateva lucruri interesante despre viata noastra.
Un grafic excelent care afiseaza ce s-a intamplat cu Facebook in cei sase ani de existenta ai sai.
Te-ai intrebat vreodata cum functioneaza motorul de cautare Google?
Ce se intampla cand postezi un articol pe blog sau pe orice site?
Descopera istoria berii aici.
Care site-uri web sunt mai populare?
In loc de elemente chimice, simbolurile inseamna cu totul altceva.
Din inaltimi si pana in cea mai adanca groapa din ocean, intr-un grafic spectaculos.
Care este istoria Twitter?

readmore »»
 
Adauga blog - adauga articole Bloguri, Bloggeri si CititoriZiarul
Protected by Copyscape Plagiarism Scanner