8.24.2010

Romania promovata pe gratis

.

Cat de frumoasa poate fi tara noastra promovata: prin fotografii, nu prin logo-uri de sute de mii de euro platiti evident tot de noi intr-un final

Am gasit de curand un spot publicitar care promoveaza Romania pe un post de televiziune strain. Esti american. Mai toata lumea se cam fereste de reclame, eficienta lui va fi minima. Chiar daca il vede, omul respectiv nu va fi convins numai de o reclama ca sa vina in tara noastra. Cat despre logo doamnei ministru Elena Udrea care a costat aproape 900.000 de euro, nici nu mai trebuie sa aducem vorba.
 Am gasit pe SmashingPicture.com, fotografii superbe, creatii digitale, picturi si alte manifestari artistice, un articol care este foarte  surprinzator, contine exact peisaje impresionante din tara noastra. Articolul are 40 de fotografii. Se spune ca o fotografie valoareaza cat o mie de cuvinte; nici nu ne mai apucam sa facem socotelile.

Oare strainul care le vede pe toate ce simte?
Si binenteles ca pe langa toate aceste fotografii superbe  promovarea este complet gratuita...
daca vrei sa vezi toate pozele (40 la numar) click aici si aici pentru a vedea sursa sau poti inta pe Tophospitality.ro Comunitate Horeca Profesionisti in turism

5 comments

Daliana Pacuraru spunea...

Da, ai dreptate.Sunt mii de bloguri ale fotografilor Romani (amatori sau profesionisti) care promoveaza gratuit Romania!
Eu, cu blogul meu fac la fel!

Bogdy spunea...

Si eu am un blog in care postez fotografii din frumoasa tara, tot gratuit! :)) Cat despre logo-ul ala... am vazut foarte multe asemanatoare sau chiar identice folosite pe tot netu'... si sunt inclusiv pe shutterstock.com... Da-l in mama lui de logo, sa ne bucuram ca avem o tara frumoasa! :)

Unknown spunea...

AI dreptate Bogdy nu contest avem o tara minunata dar de ce trebuie sa platim un amarat de logo care la randu-i este furat de pe net? dar noi trebuie sa platim sute de mii de euro? asta e marea mea intrebare dar sti care este problema din punctu meu de vedere ca nu isi da nimeni interesu sa schimbe ceva, si pentru asta cred ca suntem cu toti vinovati.
Multumesc pentru vizita si te mai astept.

Bogdy spunea...

Nu trebuie sa platim un logo care nici macar nu ne reprezinta si mai mult de atat, nu il vrem si nu ne va folosi la nimic! Dar a vrut Nuţi sa arunce niste bani si asta a fost pretextul... E trist ce se intampla, dar ai dreptate, suntem si noi vinovati ca i-am ales. Prefer sa nu intru acum in detalii care tin de politica, momentan mi-e cam scarba. Cat despre vizita, no problem, trec des pe la tine! :)

Unknown spunea...

Ai mare drepate politica e plina de scarbe si la propriu si la figurat si nici mie nu imi face o deosebita placere, dar una peste alta sa ne bucuram de tara minunata pe care o avem.

 
Adauga blog - adauga articole Bloguri, Bloggeri si CititoriZiarul
Protected by Copyscape Plagiarism Scanner