4.14.2011

Produse de refacere a sanatatii

.

Conform cu "trezirea enorma", la care suntem martori, a interesului lumii fata de produsele Nikken si beneficiile care le insotesc, ne vom referi la un subiect important si fundamental – intelegerea produselor si a ceea ce ne ofera ele!
Pentru a intelege ce primim de la aceste produse, trebuie sa intelegem, mai intai, ce are nevoie corpul nostru. Fara nici un dubiu, recunoastem ca fara anumite conditii, corpul nostru iese din echilibrul sau (ordinea si activitatiile regulate), asa ca simtim anumite simptome. Conceptul curent este: "confruntarea cu simptomele". Din acest motiv primim medicamente, care vin sa aiba "grija" de o problema anumita si in majoritatea cazurilor vin sa rezolve simptomele, insa problema nu e rezolvata si situatia anterioara, revine. Deoarece sanatatea e un proces continuu si nu un fenomen unic, suntem obligati sa acceptam ca pentru sanatate trebuie sa fim activi, sa ne asumam responsabilitatea, ca la orice alt lucru.
Vreau sa va prezint in continuare cateva produse de refacere a sanatatii in care eu am mare incredere, ele pot fi vizualizate si pe
http://e-sanatate.wgz.ro/
http://www.refacetivasanatatea.blogspot.com/
http://terapiemagnetica.blogspot.com/ pentru informatii in legatura cu preturi si datele de achizitionare.
Dupa 35 de ani de cercetare, Nikken- NE REFACE SANATOSI cu ajutorul:

- ENERGIEI MAGNETICE NATURALE A PAMANTULUI,

- RAZELOR INFRAROSU INDEPARTAT si a

- IONILOR NEGATIVI

- elemente care NE MENTIN IN ECHILIBRUL DOBANDIT LA CREARE.

NIKKEN - inseamna wellness home (bunastare in casa) la cel mai inalt nivel. Concernul japonez Nikken este cel mai important reprezentant al industriei wellness. El propune solutii pentru o sanatate din toate punctele de vedere: AER, APA, SOMN, NUTRITIE.
Sistemele de apa, aer, de dormit si de nutritie sunt cele mai performante de pe piata – asigura bunastarea in familie, cu ajutorul campului magnetic al pamantului, razelor infrarosu, ionilor negativi. Ele ofera o apa alcalina, un aer curat (cu ioni negativi), un somn linistit, o nutritie sanatoasa. Produsele se pot cumpara si pe firma – se pot deduce fiscal.

Acest concern a inventat tomograful si ecograful, iar acum vine cu peste 900 de produse ce au la baza mai multe tehnologii inovative, cum ar fi:

- tehnologia de reproducere naturala a campului magnetic al Pamantului numita EQL, benefica organismului;
- tehnologia de redare a razelor infrarosu indepartat (un segment din spectrul luminii necesar in mod obligatoriu organismelor vii: plante, animale, om);

- tehnologie patentata de creare a apei Pi - apa curata, alcalina, mineralizata, structurata, cu Ph-ul organismului uman (energia Pi a fost descoperita in 1964 ca o a patra energie pe langa cea magnetica, electrica si gravitationala);

- tehnologia de producere a ionilor negativi - "vitaminele aerului" intr-o concentratie recomandata de Organizatia Mondiala a Sanatatii, adica 1000 ioni negativi pe cm3;

- tehnologii sofisticate folosite la crearea suplimentelor nutritive: lactoferina, osteo denx si caldenx sunt produse descoperite de Dr Naidu. Orzul verde crescut cu apa Pi este unicul aliment cu un ECHILIBRU intre nutrienti, dupa studii de peste 40 de ani facute de Dr Hagiwara si multe altele.
- tehnologii unice folosite la conceperea incaltamintei Nikken si in crearea unor sisteme de dormit care contribuie la reglarea metabolismului, aparatului respirator si cel cardio-vascular.
Nikken UK Limited, membra a Federaţiei asociaţiilor europene de vânzare directă, va recomanda o gama larga de produse, printre care: Sistemul de purificare a aerului POWER 5, Sistemul de apa si dusul si sistemul de dormit Naturest™, prezentate mai jos.

TERAPIA MAGNETICA cu produsele nikken, prezentate mai jos, face ca imbunatatirea starii de sanatate sa fie vizibila imediat dupa prima folosire / procedura, iar lista cu afectiuni de mai jos, in care se folosesc cu succes produsele magnetice, este aproape nelimitata.

Produsele se pot incerca si doar dupa ce se va vedea ca fac bine se pot cumpara.

Pentru a scapa de “micile”dureri frecvente, atunci cand apar, indiferent unde sunt localizate, Nikken va recomanda Power Patch - cei mai mici magneti, care se pot lipi in locul in care va doare. Sunt placati cu aur de 24 carate si se pot folosi pe intreaga viata. Pretul unuia este de 10 lei. Nu trebuie sa lipseasca din poseta / borseta nimanui.

Pentru persoanele cu dureri ale picioarelor, coloanei vertebrale etc, care au posibilitati modeste, va recomand sa va cumparati o pereche de talpici magnetici (kencoinsolos – sanatate in talpi, in japoneza) si sa descoperii puterea miraculoasa a magnetilor speciali creati pe structura corpului uman. Se pot da si in proba 1, 2 zile. Ii puteti verifica dumneavoastra si cunostintele pe care le aveti. Veti simti dupa 5 min de la punerea talpilor sub picior, sau in zona in care simtiti dureri, ca vi se vor incalzi picioarele / locul durerii si va va furnica in zona respectiva. Cu cat va incalzeste si va furnica mai tare, cu atat afectiunile dumneavoastra sunt mai grave si nu ma refer doar la afectiunile oaselor, ci la majoritatea afectiunilor. Daca va dor alte parti ale corpului fixati talpicul (cu magnetii indreptati catre piele) in zona cu dureri. La inceput creaza disconfort, dar dupa cateva ore, o zi, uneori mai multe zile, organismul se va acomoda si durerea va ceda treptat.

Este recomandat pentru persoanele cu probleme, sa poarte ziua branturile - atat in papuci, cat si in pantofi, dar si pe timpul noptii, in ciorapi, sau deasupra zonei cu afectiuni. Terapia magnetica este interzisa doar pacientilor care folosesc stimulator cardiac, dozator de insulina, gravidelor pana in 5 luni celor ce sufera de tromboflebita.
Persoanele care doresc sa-i comande pe incredere, fara a face proba cu acestia, ii pot inapoia si primi bani in cursul unei saptamani. Talpicii au diferite marimi si sunt pentru femei si barbati.
Sunt rezistenti, ca de altfel si magnetii spaciali, nu se consuma niciodata, depasesc durata de viata a unui om si putem sa-i imprumutam si altor persoane in nevoie, iar pe de alta parte evitati cheltuielile si efectele secundare ale medicinii alopate.

Daca aveti probleme cu sanatatea, acum aveti aceasta sansa pe care nu aveti voie sa o pierdeti – v-o spune unul care a fost imobilizat la pat si care a cumparat produse in mai multe randuri si s-a facut bine. Mai jos gasiti cateva testimoniale cu declaratiile catorva personae, unele cu afectiuni foarte grave si carora produsele Nikken – le-a facut bine.

Daca doriti sa intrati in afacere, sa promovati aceste produse care ne ajuta sa ne refecem sanatatea si care ne asigura bunastarea in familie, va puteti recupera repede banii prin comisioanele de revanzare a produselor si veti avea satisfactia ca ajutati persoanele in nevoie, asa cum mi s-a intamplat mie de foarte multe ori.

29 comments

Adelina spunea...

E prima data cand aud despre aceste produse de refacere a sanatatii si chiar as vrea sa ma documentez mai mult despre ele.

Anunturi Buzau spunea...

Nikken e o firmă românească?

duplicatoare cd spunea...

Talpicii de unde se pot cumpara? M-ar interesa sa cumpar.

produse de refacere a sanatatii spunea...

de aici http://e-sanatate.wgz.ro/
http://www.refacetivasanatatea.blogspot.com/
http://terapiemagnetica.blogspot.com/ pentru informatii in legatura cu preturi si datele de achizitionare.

Zuma Gold spunea...

Talpici din aia as vrea si eu. Merci de site-uri .. o sa imi cumpar.

ceasuri de mana spunea...

Asta pare destul de buna!

George spunea...

Am asteptat 8 zile sa vina, dar a meritat. Mersi Alex - suntem foarte multumiti. Am inteles ca acest aparat de purificare si ionizare a aerului din casa nu elimina ozon in incapere, fata de celelalte de pe piata. am sa mai intru pe http://medicina-naturista.wgz.ro , m-ar interesa si un sistem de dormit din saltea, plamuma si perna. pe curand.

bijuterii argint spunea...

Am folosit si eu acest gen de talpici si mi s-au parut foarte buni, au mai redus din starea de oboseala si chiar au ajutat la eliminarea toxinelor din corp :)... sper sa am ocazia sa ii incerc si pe acestia.

Masaj erotic spunea...

Nu am mai auzit pana acum despre aceste produse ... o sa verific si eu ce este cu ele ...

Catalin spunea...

Ajuta acea perna la buna functionare a sistemylui respirator si cum?

alex spunea...

Folositor articolul..

Evelina spunea...

Wow, habar nu aveam de foarte multe lucruri pe care le-ai prezentat in acest articol!

Alex spunea...

Nu auzisem de firma asta pana acum.F interesant cu talpicile alea.chiar sunt curios daca intradevar folosesc la ceva.

Crina spunea...

Interesant articol. talpicii sunt super si pot fi purtati in orice fel de incaltaminte. Pe mine m-ar interesa o saltea, caut de vreo 3 luni una in care sa ma simt bine. Exista vreun showroom?

Ella spunea...

Eu le vreau pe toate!

Tania spunea...

Eu cred ca cel mai sanatos este sa recurge la remedii si leacuri naturale, ba chiar babesti.

Magda spunea...

Nici eu nu am auzit de firma asta. Sunt curioasa de saltele. Am gasit ceva la Ikea dar as vrea sa vad cum sunt si astea. Au un showroom?

Bioenergie spunea...

foarte bune aceste produse si eu am un filtru de apa de la ei! Il folosesc de vreo 3 ani si sunt foarte multumit de el!

Mariusica spunea...

eu vreau chestiile alea de la terapia magnetica. cum pot intra in posesia lor? multumesc

Lavy spunea...

vreau si eeeu . cum le pot obtine?

Webdesign spunea...

Pentru imbunatatirea sanatatii, eu mai mult ma bazez pe sport si adesea, meditatie, meditatie spirituala. Deoarece cu cat ai mintea mai linistata, mai limpede, gandurile sunt clare si treptat incepi sa iei cele mai bune decizii pentru viata ta. Datorita meditatie m-am lasat si de fumat

corina spunea...

as vrea sa imi iau si eu niste talpici de alea. si-a cumparat careva pana acum? sunt ok?

Miruna C spunea...

Multam de recomandare!

Mihha spunea...

Foarte folositoare aceste sfaturi...Multumim

Germina T spunea...

Hmm bune mai ales cele de la punctul 2 mi s-au parut cele mai geniale!

Lulizar Lope spunea...

Ce-i drept, sistemele de dormit prezentate aici m-ar putea ajuta cred sa am si eu o coloana mai normala si un somn mai odihnitor.

Anunturi masini spunea...

Multumim de recomandare alex.

Masaj erotic Bucuresti spunea...

niste recomnadari foarte bune,multumim

ANAMARIA spunea...

Eu cred intr-o alimentatie sanatoasa si o viata echilibrata, fara excese

 
Adauga blog - adauga articole Bloguri, Bloggeri si CititoriZiarul
Protected by Copyscape Plagiarism Scanner