3.03.2012

Ce este un program de afiliere online

.
263 comentarii

Daca ai hotarat sa-ti faci un blog pentru a scoate ceva bani in plus din mediul online, trebuie sa te gandesti cum sa faci sa-l pui sa produca bani !

Branduri IT
Se spune ca oricine poate avea succes intr-un program de afiliere online atât timp cât este dispus să înveţe despre afaceri şi sa depuna multa munca în special în etapele de început. Motivaţia joacă un rol imens în îndeplinirea acestei sarcini.

Te poti inscrie  pe Afiliere online
Afacerea de marketing afiliat a creat tone de milionari de-a lungul anilor si este o oportunitate de exploatat chiar si pentru tine, care esti incepator, dar hotarat sa-ti schimbi viata
Marketingul afiliat este o forma de Online Marketing care se bazeaza exclusiv pe un model CPA, adica Cost Per Action. In marketingul afiliat, un comerciant(vezi merchant) numit de cele mai multe ori advertiser rasplatește unul sau mai mulți afiliați (publisher) pentru fiecare actiune efectuata pe site-ul sau(unde actiune este o vanzare, lead, etc.). Astfel, marketingul afiliat se mai gaseste denumit ca marketing bazat pe performanta, intrucat el nu include in niciun fel actiuni de genul CPC, CPM. Marketingul afiliat se suprapune intr-o oarecare masura cu alte metode de internet marketing deoarece afilia?ii utilizeaza metode regulate de publicitate. Aceste metode includ optimizari în motoare de cautare, marketing prin cautari platite în motoarele de cautare, e-mail marketing, și publicitatea prin afișarea de bannere. Pe de alta parte afiliații, uneori utilizeaza metode neortodoxe de promovare.

Afilierea este relatia dintre un vanzator si o persoana care promoveaza produsele si/sau serviciile acelui vanzator.In online vanzatorul este de regula un magazin online (cu haine, electronice, bilete de avion servicii turistice sau orice altceva) si se cheama merchant. Persoana care promoveaza produsele – numita afiliat – este cineva care de regula are un site sau mai multe pe care are un numar rezonabil de mare de vizitatori ce ar putea fi interesati de anumite tipuri de produse sau servicii.

Echipa Afiliere Online pune la dispozitia afiliatilor orice material care poate ajuta afiliatul sa isi imbunatateasca castigurile! Ideea de baza este simpla. Noi ajutam afiliatii cu materiale, tehnici seo, idei, suport si alte unelte de marketing iar afiliatii genereaza mai multe vanzari! Generand mai multe vanzari creste castigul atat pentru afiliati cat si pentru comercianti!

Când vizitatorul siteului tău dă click pe acel link sau banner, este dus spre siteul la care te-ai afiliat. Aceştia ştiu automat că tu ai trimit acel vizitator, datorită linkului.

Apoi, când vizitatorul cumpără produsul respectiv sau execută o acţiune ( completează un formular etc. – in funcţie de programul de afiliere ), tu eşti recompensat cu o un procent din profit.

Pe Internet, nimic nu e secret!

Inscrie-te pe Afiliere online

readmore »»

2.27.2012

Cum poti castiga bani dand LIKE-uri pe Facebook

.
189 comentarii

Cel mai tare site care te plateste in euro dand like-uri pe facebook si Twitter bonus 50 credite la inscriere CASTIGA BANI DAND LIKE-URI PE FACEBOOK FOARTE USOR .

make-money-468x60




dupa ce va-ti inregistrat apasati sus; your account ;facebook overview ->apoi da-ti connect facebook-;va logati in facebook la fel si in twitter. tutorial aci puteti vedea cum se face
ATENTIE! puteti intra de mai multe ori pe zi si in fiecare zi sa luati creditele ,este necesar sa aveti un cont de facebook sa ai o poza la avatar si minim 5 prieteni daca nu aveti va faceti unul si cautati 5 prieteni si ii bagati in lista voastra de prieteni.iar durata de lucru 1 minut nu trebuie decat sa dai cateva like-uri sau in romana imi place pe facebook sau follow pe twitter.
make-money-234x60

readmore »»
 
Adauga blog - adauga articole Bloguri, Bloggeri si CititoriZiarul
Protected by Copyscape Plagiarism Scanner