5.17.2010

Iluzii optice moderne

.

Descopera cele mai tari 10 iluzii optice moderne!
1.Brussup are propriul sau channel pe YouTube, prezentandu-si acolo iluziile optice. Pe multe dintre ele le puteti face si voi, avand tutoriale intuitive la indemana. Brussup a lasat pentru o perioada hartia si banda izolatoare, realizand o smecherie tehnologica:
2.Noi stim exact cum a facut utilizatorul joejoeMan923 aceasta iluzie, insa va punem la incercare. Cum credeti ca a dat gaura in mana? Cu bisturiul sau cu panza de traforaj?

3.Cum poate rombul acela sa adopte culorile langa care este pus? O fi facut din piele de cameleon? :)
4.Ceea ce vedeti in poza este una dintre cele mai reusite iluzii optice. Fata unui tigru este reprezentata prin desenarea pe corpurile a trei femei asezate in pozitii precise. Artistul in body painting Craig Tracy a facut desenul pentru a alarma lumea cu privire la situatia tigrilor din sudul Chinei. Acea specie este pe cale de disparitie...
5.Guitar Man este misterios de-a dreptul. El sustine ca a filmat acest clip dintr-o singura bucata...




6.O parodie excelenta postata pe College Humor, in care apar doua iluzii clasice: fata care ascunde o batrana vazuta din profil si faza formata din doua chipuri, de asemenea din profil...



7.Brussup a fost capul rautatilor si aici. Sa speram ca nu i-a luat casa foc de la acel cub, triunghi, piramida sau ce o fi el, facut din lumanari.

8.Un clip promo realizat de Samsung, in care sunt prezentate zece iluzii in mai putin de doua minute.


9.O alta excelenta iluzie de perpectiva, asemanatoare cu acel dragon din clipul Samsung:

10.Pare absolut evident, insa daca va uitati cu mare atentie, observati ca primul cerc se face mult mai mare decat al doilea! Este incredibil :)

1 comment

Tasia spunea...

Asa ma enerveaza fazele de genul celei care se vrea ultima iluzie optica... Oricum, toate celelalte sunt tare faine!

 
Adauga blog - adauga articole Bloguri, Bloggeri si CititoriZiarul
Protected by Copyscape Plagiarism Scanner