7.23.2010

Comerţul electronic pe piaţa românească

.

E greu sa dezvolti o afacere pe timp de criza. In conditiile in care puterea de cumparare scade, singura solutie pentru mentinerea unui numar mare de clienti pare a fi mentinerea profitului la valori reduse. Si totusi ar mai fi o solutie: dezvoltarea unei afaceri extrem de dinamice. O astfel de afacere ar putea fi una online: un magazin virtual,o afacere online care are posibilitatea de a livra marfa in toata tara si chiar in strainatate.
Entelion Software este un furnizor de servicii enterprise de comert electronic, bazate pe propria platforma de e-commerce si CMS. Entelion vine cu o suita de aplicatii web, pentru a sprijini firmelor ce cauta sa maximizeze profitul in domeniul comertului electronic.

Entelion Software propune exploatarea oportunitatilor oferite de comertul electronic si vine in intampinarea clientilor cu oferta de implementare a unui magazin virtual, care poate fi integrat dupa cerinta cu aplicatii de gestiune stoc, preturi, facturi si incasari. Situl construit poate fi si unul de prezentare, poate fi un site pentru vanzari directe la consumatorii finali sau vanzare catre distribuitori.

Personal vorbind, am facut cumparaturi din astfel de magazin virtual. Ceea ce m-a frapat (pozitiv!) in cazul magazinelor online a fost posibilitatea de a comanda aproape orice aveam nevoie (ofertele pot fi extrem de bogate in magazinele virtuale), comanda facuta in astfel de magazine online ajunge rapid la domiciliu, iar plata se face la fel de rapid. In plus, comertul electronic este disponibil pentru clienti 24 de ore din 24, iar magazinele virtuale te scutesc de deplasarea prin tot orasul in cautarea produselor dorite.
In plus, am promovat mereu magazinele virtuale, comertul electronic in general. De ce n-as face-o? E simplu si eficient.

 
Adauga blog - adauga articole Bloguri, Bloggeri si CititoriZiarul
Protected by Copyscape Plagiarism Scanner