2.05.2012

Câstiga banii cu WAZZUB

.

MAI SIMPLU CHIAR NU SE POATE!
Actioneaza acum ! Este sansa ta ! Mai tarziu va fi inutil!
Am sa va fac o propunere de nerefuzat pentru dvs . Este cea mai buna afacere pe care am intalnit-o , punand in balanta ce investesti si ce castigi.
In maxim 3 luni te poti pensiona, daca te implici . Nu este gluma !
Uneori ,cel mai important lucru este sa actionezi repede .Imaginati-va un proiect care are potentialul sa devina urmatorul GooTwitFacePon si aveti avantajul de a fi unul dintre primii care se inscriu – INAINTE DE PRE-LANSAREA OFICIALA -1 ianuarie 2012
G*R*A*T*I*S pentru totdeauna : NICI O TAXA + NIMIC DE TRIMIS + NICIO MUNCA DE FACUT + NIMIC DE VANDUT + NIMIC DE CUMPARAT + NIMIC DE DESCARCAT = AFACEREA PERFECTA.

Dar trebuie sa fii iute : cu cat te pre-inregistrezi mai repede fara nici un cost, cu atat mai multi bani poti face doar prin invitarea altor membri G*R*A*T*U*I*T*

Cate 1 dolar pentru fiecare membru inscris pe 5 generatii ( nivele) luna de luna , pe viata .
Sumele pot fi foarte mari : consultati cele trei materiale atasate sau descarcate
PORNITI CHIAR ACUM !
http://signup.wazzub.info/?lrRef=e2bbe055
ATENTIE !!

Inscrierea FREE se termina la: 09 aprilie 2012 .
 Ce este Wazzub ?
Wazzub se doreste a fi o comunitate globala care ne plateste., in care utilizatorilor li se ofera solutia ca in locul motoarelor de cautare existente ca Google si Yahoo sa foloseasca Wazzub . Este unfapt cunoscut ca Google, Yahoo si Ask castiga miliarde de dolari doar pentru faptul ca cei mai multi dintre noi folosesc serviciile lor.
http://signup.wazzub.info/?lrRef=e2bbe055
2. Despre ce este vorba in aceasta prezentare?
In aceasta prezentare trebuie clarificat ca Wazzub nu este un multi level marketing (MLM) sau un program de tip Matrice. Este o companie care a fost infiintata de investitori de calitate din 2007 si care au intentia de a depasi Google-ul. Noul motor de cautare doreste sa imparta 50 % din profit cu toti membrii sai inscrisi GRATUIT care raman membri GRATUITI , intru-cat n-au nici o obligatie de a plati vreo taxa sau sa-si upgradeze contul. Inscrierea este 100% gratuita pana la 1 aprilie 2012.
http://signup.wazzub.info/?lrRef=e2bbe055
3 . Este oare o gluma sau o inselatorie ?
Nu este o gluma, Wazzub este cu adevarat un proiect de multe miliarde de dolari, in lucru. Este cu adevarat unic fata de Google , ca el va imparti 50 % din profitul lui cu membrii inscrisi GRATUIT pana la 1 aprilie 2012 . Spre deosebire de programe similare care au fost lansate mai inainte ca “homepagespays.com “si “viradyne.com” , inscrierea in acest motor de cautare nu costa nici o taxa de administrare sau lunara. Nu vi se va cere sa cumparati sau sa vindeti nimic ca sa castigati bani cu Wazzub.
http://signup.wazzub.info/?lrRef=e2bbe055
4. Daca noi va satisfacem conditia de a nu cumpara sau vinde, cum obtine bani acest motor de cautare ?

Buna Intrebare! Sa luam Yahoo sau Google ca exemplu ! Aceste 2 motoare de cautare au un milliard de utilizatori pe luna care folosesc serviciile lor., fara sa plateasca pentru asta..Aceste motoare de cautare populare fac milioane de dolari, doar prin afisarea de reclame pe site-ul lor., din aceasta rezultand o medie de apoximativ 1 $ /unic utilizator /luna . Wazzub foloseste o tehnologie asemanatoare cu Google si Yahoo, existand si alte venituri suplimentare importante .
http://signup.wazzub.info/?lrRef=e2bbe055
5- Cum poate Wazzub sa imparta 50 % din profit cu membrii inscrisi GRATUIT ?

Wazzub castiga bani din publicitate . 50 % din profit . este distribuit actionarilor si investitorilor care deja au investit in proiectul lor, restul de 50% vor fi dati tuturor membrilor inscrisi GRATUIT, care folosesc WAZZUB ca pagina de pornire (homepage).

6. Care este secretul din spatele Wazzub ?
Wazzub este acum la etapa inregistrarii care se va termina la 09 aprilie 2012.
http://signup.wazzub.info/?lrRef=e2bbe055
Secretul din spatele usii este metoda de inscriere la acest program care se face prin invitatie. Daca vrei sa te inregistrezi obtii link-ul de recomandare, si apoi obtii imediat un altul personal . Inscrierea are limitari si pentru acest motiv invitatia ar putea sa nu mai functioneze mai tarziu , asa ca pre- inregistreaza-te, acesta fiind momentul optim.

7. Cand este programat sa fie lansat motorul de cautare ?
Daca te pre-inregistreziacum, atunci iti poti accesa pagina web , intre 1 ianuarie si 09 aprilie 2012 . Vei putea sa-ti verifici zona cu membrii noi si sa-ti vezi linia de sub tine,cum creste, invitand lumea cu ajutorul link-ului de recomandare.. Persoanele recomandate la Wazzub sunt denumite “Producatoride dolari”. El arata ca , cu cat mai multe persoane recomanzi in perioada de pre-lansare cu atat mai mult vei castiga cand programul este lansat.

8. Cand vafi lansat cu adevarat motorul de cautare?
In aprilie 2012 motorul de cautare va deveni activ pentru membrii inscrisi GRATUIT , care se inscriu acum , care vor incepe sa castige bani. Cursuri practice cuprinzatoare si seminarii web vor fi prezentate pentru a face din Wazzub pagina ideala de pornire. Cateva din noile dezvloltari vor include un motor de cautare personalizat, update-uri la informatii, cele mai bine vandute produse online, divertisment, video si jocuri de abilitate. Folosind feedback –ul si comentariile primate de la utilizatori, se vor promova noi strategii. Cand toate caracteristicile vor functiona fara erori , echipa Wazzub va lansa varianta finala a motorului de cautare Wazzub , la 1 iulie 2012. pentru a tinti transformarea in bani a proiectului, avand scopul de a-si servi milioanele de utilizatori .

9. Cum va reusi noul motor de cautare impotriva motoarelor de cautare ca Google si Yahoo ?
Ar fi bine sa consultati Wazzub Frequently Asked Question (FAQ). Acest motor de cautare va rezista mult timp datorita urmatoarelor motive:

Fara concept de Matrice- Cele mai multe planuri de afaceri sunt legate de un anumit tip de matrice, de exemplu 3x5 prin care esti limitat la 243 de membri. La Wazzub nu exista limitary. Invitati cat de multi membri doriti .

Nicio sarcina de indeplinit- Veti gasi motoare similare de cautare care va cer sa completati formulare, sa dati anunturi, sa impartiti link-uri sau sa dati click-uri pe reclame. La Wazzub , doar il setati ca pagina de pornire (homepage) si asta este tot .

Nimic de descarcat- In nici un moment , nu va trebui sa descarcati vreun program sau joc sau toolbar care contin in mod frecvent programe periculoase .La Wazzub nu este nimic de descarcat

Nicio activitate regulata- In majoritatea planurilor de afaceri, dvs. trebuie sa ramaneti active , in ciuda faptului ca aveti o linie uriasa sub dvs. La Wazzub, veti fi recompensat pe viata pentru membrii, pe care-I recomandati pana la inchiderea prelansarii din 31 martie 2012.

Nicio taxa – Unele afaceri, adesea , fac inscrieri gratis,dar deindata ce te-ai inscris, trebuie sa te upgradezi .Wazzub ramane GRATIS pentru totdeauna.

Nicio Linie sau Schema Piramidala – Multe programe sunt alcatuite de asa maniera sa avantajeze oricum membrii care s-au inscris pe primele nivele ,Wazzub vrea sa construim afacerea impreuna. Wazzub nu plateste numai pentru reteaua personala , dar deasemenea pentru intregul profit pe care Wazzub il castiga de la toti membrii. Proiectul este facut sa ramana sustenabil .

10. Cat de mult castigam cu Wazzub ca membri inscrisi GRATIS ?
Wazzup intentioneaza sa plateasca 1 $ fiecarui “Producator de Dolari” pentru fiecare persoana recomandata. Astfel cand vei recomanda 500 sau 1000 sau 3000 de membri ,vei castiga 500$, 1000 $ sau 3000 $ in fiecare luna ca venit residual pasiv .

Ce vei pierde cand tot ce ti se ofera este GRATIS ?
Acei ce sesizeaza aceasta oportinitate, vor fi recompensati cu darnicie .

Porniti acum !
http://signup.wazzub.info/?lrRef=e2bbe055
DE CE ESTE WAZZUB ATAT DE DIFERIT ?

Urmati-ne pe Twitter. Aceasta este unica cale ca sa primiti update-uri privind amuzantul nostru proiect.

Unii ar putea spune ca WAZZUB este doar o alta oportunitate de afacere, dar n-au dreptate: WAZZUB este deosebit !

Este un avantaj real pentru fiecare utilizator sa se inscrie la WAZZUB si sa-i invite pe altii sa faca acelasi lucru, deasemenea.

Iata cele mai importante 7 motive pentru a o face :


#1 Nici o matrice = Nici o Limita

Cele mai multe oportunitati de afaceri sunt legate de o matrice fixa.Dar este un mare dezavantaj ca nimeni nu-ti spune nimic despre aceasta:

o matrice , inseamna o limitare! De exemplu intr-o matrice 3x5, linia de sub tine este limitata la 3x3x3x3x3=243 membri

La WAZZUB, nu exista nici o limitare. Poti invita cat de multi membri doresti .


#2 Nicio “ Munca” de Facut

In alte oportunitati de afaceri , trebuie sa indeplinesti niste sarcini regulate ca sa ramai “calificat”;

de exemplu., sa dai click pe anumite link-uri/sa completezi formulare / sa vizitezi zilnic site-uri /multe alte activitati “cerute”!

La WAZZUB, trebuie doar sa setezi WAZZUB ca pagina de pornire (homepage) dupa pre-lansare - si asta este tot !


#3 Nicio Descarcare

Intai ei iti spun ca trebuie doar sa te inscrii ; apoi iti spun ca trebuie sa descarci aplicatia lor, toolbar-ul lor, programul lor sau altceva.

Uneori ,aceasta este o incercare de a introduce programe periculoase sau programe spion in calculatorul dvs..

La WAZZUB nu faceti nicio descarcare.

#4 Nicio activitate

In multe alte afaceri, trebuie sa ramai “activ” ca sa primesti bani, chiar si dupa ce deja ti-ai construit o retea uriasa sub tine .

La WAZZUB, noi va vom plati toata viata , pe baza retelei pe care ati creat-o in timpul pre-lansarii.

Dupa ce va termina pre-lansarea la 31 martie 2012 , va veti pastra $FACTOR pentru totdeauna – garantat !


#5 Nicio taxa inseamna Nicio Taxa – pentru totdeauna

V-ati inscris vreodata intr-o afacere care se intitula gratuita ,dar dup ace v-ati inscris , v-au spus ca trebuie sa platiti o taxa odata sau lunar ca sa participati?

Nu la WAZZUB - WAZZUB ramane gratuit pentru totdeauna !

#6 Nicio afacere falsificata

In unele afaceri membrii se platescunii pe altii cu produse contrafacute sub forma de cursuri video sau cu o Carte electronica .

La WAZZUB facem afaceri adevarate , creind “Internetul pefect “ pentru toti membrii , afisand reclame, oferind servicii si promovand oferte speciale;nu vi se cere sa cumparati sau sa vindeti ceva .

#7 Nicio Piramida

Multe afaceri sunt alcatuite ca o piramida . In varf gasesti cateva persoane care fac o multime de bani, dar cei mai multi dintre membri castiga “ mai nimic sau chiar nimic .

La WAZZUB, toti membrii construiesc afacerea impreuna, acesta este motivul pentru care am numit-o PUTEREA LUI “NOI”!

Dupa pre-lansare,fiecare membru inscris inainte de lansare (1 aprile 2012) primeste partea lui din toate profiturile la WAZZUB, nu numai din retea .

Cu cat mai multi utilizatori atragem, cu atat mai mare va fi profitul care se va imparti .

The more users we attract, the more profit will be there to share.

Cu cat vei invita mai multi membri free (inscrisi gratuity) in perioada de pre-lansare cu atat mai mare $FACTOR –ul tau personal va creste mai mult .

WAZZUB - Puterea lui “ Noi”
- Este un adevar ca Google si Facebook castiga miliarde de dolari , doar datorita faptului ca noi , utilizatorii de Internet, folosim serviciile lor. Este timpul sa intelegem ca noi , “utilizatorii” putem sa decidem cine poate castiga asa multi bani. WAZZUB este prima comunitate cu adevarat globala care plateste “utilizatorii” doar pentru ca au ales ca Pagina de Pornire Wazzub.

-- GRATIS PENTRU TOTDEAUNA

-- NICI O OBLIGATIE DE INDEPLINIT –

Este asa de simplu : Cu cat adera mai multi utilizatori la familia Wazzub cu atat mai multi bani castigi. Este simplu !

Nu va vine sa credeti ca exista o astfel de afacere?
Iata argumentele ca WAZZUB nu este o teapa:

De ce oare WAZZUB te plateste luna de luna fara sa faci nimic, dupa 31 martie 2012?
Este Simplu! WAZZUB nu o spune ,ca sa nu ne jigneasca,dar are nevoie de noi ca “material de umplutura” ca “balast” sau un termen mai potrivit,ca “fundatie” a acestei “ constructii” ; noi vom fi baza de utilizatori initiala a acestui motor de cautare, vom ramane pe viata ca utilizatori ai acestui motor de cautare . Noi vom fi “radacina “ de unde se va dezvolta acest motor de cautare . Alta modalitate de a ne “ fideliza” decat prin banii pe care ni-i vor plati pe viata nu ar fi posibila.
Cum ar putea oare sa “ disloce “ un numar mare de utilizatori de la “Google” si sa-i “transfere “ la WAZZUB ? Oferind avantaje greu de refuzat , adica acesti bani !
Credeti ca ar fi vreo problema sa plateasca acesti bani dupa ce WAZZUB va fi lansat la 1 aprilie 2012 ?
Bineinteles ca nu ! Banii vor fi platiti din reclamele si alte servicii oferite de acest motor de cauate..Iata de ce , calitatea noastra de “Fundatie “ a acestei “constructii este foarte importanta. Nu avem nimic de facut decat sa lucram daca se poate zi si noapte sau macar in timpul liber in acest interval de timp de maxim3 luni ,adica pana la 31 martie 2012 sa invitam cat mai multe persoane. Cand se va trage linie sa avem cat mai multi invitati. Iata de ce WAZZUB nu ne cere nimic , dupa ce motorul de cautare va incepe sa functioneze, pentru ca daca ne-ar cere ceva , multi poate ar pleca . In acest fel , va intreb cine ar fi fraier sa plece, chiar daca ar castiga doar un dolar ? Dupa cum vedeti constructia este foarte inteligenta, din ea avand de castigat atat investitorii , cat si actionarii cat si NOI , membrii FREE . Banii vor veni atat din reteaua pe care vi-o creati cat si suplimentar din diferenta pana la 50% din profitul WAZZUB.
Asa ca nu va puteti permite luxul sa pierdeti aceasta oportunitate.
Sunt sigur ca ati pierdut multe altele…
Ati mai vazut vreo afacere care sa nu va ceara nimic si sa va plateasca?
Aveti de muncit doar maxim 3 luni si dupa aceea veti castiga bani luna de luna toata viata.
Deja fiecare zi , fiecare ora pe care o pierdeti ,se va reflecta in castigul pe care-l obtineti ,asa ca nu mai astepati .
La 1 Ianuarie 2012 vom incepe oficial Prelansarea WAZZUB .
Ai un avantaj sa fii unul dintre primii care incep sa-si construiasca grupul.
Acceseaza link-ul: WAZZUB-Puterea lui “NOI”
Introdu adresa ta de email si da click pe “GO”. Apoi verifica-ti email-ul pentru a-ti vedea scrisoarea de bun venit sau vei primi instantaneu link-ul personal pe care apoi il vei promova ca sa invitati alti viitori membri .
Exemplu de castig : daca inviti 5 persoane sa adere la Wazzub, si ei fac acelasi lucru pe o adncime de 5 generatii castigi aprox. 4000 $ /luna , ai un venit PASIV , pentru tot restul vietii fara sa faci NIMIC diferit fata de ceea ce faci zi de zi.
Dar daca inviti cate 10 persoane pe adancime de 5 generatii , venitul tau EXPLODEAZA , castigi cate 110.000 $ in fiecare luna. Nu este NICI o limita !
Atentie ! F. F. Important :ca sa vedeti cati membri ati inscris ,dati click pe link-ul dvs. si introduceti adresa dvs . de mail cu care v-ati inscris si va va aparea numarul de membri inscrisi de dvs.
AVETI DE MUNCIT MAI PUTIN DE 3 LUNI si daca va ocupati serios ,
dupa 9 APRILIE VA PUTETI PENSIONA doar daca veti munci suficient de mult.
Daca pierdeti si oportunitatea aceasta, NU CRED CA VETI MAI GASI ALTA ASA DE AVANTAJOASA
Inscrieti-va FREE pana pe 09.04.2012

21 comments

Costi spunea...

Hmm este foarte interesant. Dar oare o platii?

wazzub spunea...

Foarte interesant. Sigur vor da lovitura cu asta

Masaj erotic spunea...

interesant....

Masaj erotic spunea...

foarte interesant,dar nu prea cred...

Escorte spunea...

e o prostie...

Masaj erotic spunea...

o prostie....

Gresie spunea...

Foarte tare ideea ! :>

Masaj erotic spunea...

interesant dar nu prea cred....

Cauciucuri spunea...

din cate stiu eu nu e chiar asa ,...

Haine online spunea...

Suna bine dar este cu dus si intors ....

Masaj erotic spunea...

din cate am auzit de la cei care au intrat pe wazzub au spus ca este ok si ca au facut si bani

Fotografii nunta spunea...

nu cred in asa ceva...

Oferte revelion spunea...

Nu prea cred in asa ceva:)

Laurentiu spunea...

Il bag si eu in probe o peroada...oricum, sunt cam sceptic.

Echipamente spunea...

Suna destul de tentant~!!:)

Panouri solare spunea...

A incercat cineva?:D

Parfumuri online spunea...

Imi este greu sa cred in metodele astea...

Silicoane spunea...

o sa incerc si eu sa vad daca chiar iese ceva din chestia asta

Reparatii frigidere spunea...

hmmm...daca s-ar face banii atat de simplu ar fi toata lumea fericita

filmari nunti spunea...

ce rezultate ai avut cu ei?

Iulian Nita spunea...

Rezultatele sunt in concordanta cu timpul investit, asta este clar