6.11.2010

Jucarii pentru copilul tau

.

Exista un interes din ce in ce mai mare in legatura cu siguranta jucariilor pentru copii, in deosebi in lumina relatarilor recente privind jucariile. Copiii sunt curiosi si dornici sa exploreze jucariile, folosindu-se de gura si maini.
Am gasit decurand un site dedicat jucariilor din lemn pentru copiii cu varsta intre 1 si 8 ani. Marea majoritate a produselor sunt din lemn, carton reciclat, plus, cauciuc natural, nisip, lut. 99%

Ei pun la dispozitie o gama destul de mare de jucarii pentru copii sau din materiale reciclabile (carton) si de asemenea ecologice. Daca te intrebi ce poate fi ecologic la niste jucarii si nu gasesti un raspuns, gandeste-te la vopseaua care este folosita pentru a colora acele jucarii si la materiale care sunt biodegradabile.Site-ul jucarii pentru copii este o alternativa daca vrei sa alegi o jucarie unicata pentru copilul tau de ziua lui. Jucariile pentru copii sunt de ceva vreme uitate si lasate la o parte, facand loc jocurilor mai “sofisticate” poate pentru varsta celor mici.
Recomand aceste jucarii pentru copii pentru a incerca sa aducem inapoi celor mici jucariile pe care noi le indrageam si de asemenea pentru initiativa de a folosi materiale care sunt cat mai putin daunatoare (toxice) si unele din ele chiar reciclate.
Notă pentru ecologiști: lemnul folosit pentru aceste jucării pentr copii provine din resturile de la fabricarea mobilei, nu se taie copaci pentru distracția copiilor (doar de Crăciun) .
Și, ca și când ce am spus până acum n-a fost suficient, mai e un aspect interesant. Pe lângă aceste jucării, periodic, pe site sunt publicate fișe de colorat pe care le puteți printa (nu costă nimic).

 
Adauga blog - adauga articole Bloguri, Bloggeri si CititoriZiarul
Protected by Copyscape Plagiarism Scanner