7.23.2010

Tensiometrul

.

Digital sau clasic tensiometrul este un lucru esential care trebuie sa se afle in trusa de ingrijire personala.
Cu totii, fie ca suntem tineri sau batrani, ajungem sa avem nevoie de tot felul de produse pentru a avea grija de sanatatea noastra, dar pe care le putem folosi singuri, fara vreo calificare anume.
Categoriile de produse ABI Solutions includ: aparate pentru masurarea presiunii sangelui, aparate pentru masurarea temperaturii corpului, aparate digitale pentru determinarea glicemiei din sange, aparate pentru terapie cu aerosoli, cantare digitale si produse pentru ingrijire personala.
Preturile tensiometrelor sunt foarte convenabile, acestea variaza intre 103.16 RON si 260.5 RON. Tensiometrele sunt aneroid profesionale, cu stetoscop sau digitale (unele digital cu vorbitor). Asadar, fie ca este medic de familie, doctor, persoana cu probleme de circulatie a sangelui, persoana cu stres si suparari un tensiometru iti va fi de ajutor. Este vorba despre sanatatea ta, iar daca nu vei avea grija de ea, nimeni nu o sa aiba.
ABI Solutions este compania de care avem cu totii nevoie. Daca umbli dupa un tensiometru, un termometru, un cantar, o alarma pentru medicamente sau orice alt aparat din acelasi domeniu, ai nimerit unde trebuie.

 
Adauga blog - adauga articole Bloguri, Bloggeri si CititoriZiarul
Protected by Copyscape Plagiarism Scanner