4.27.2010

10 modalitati de a atrage orice femeie!

.

Un indrumar pe care barbatii sa-l poarte in buzunar si sa-l aplice, pentru succesul in relatia cu persoanele din celalalt sex.
10. Fii original!
Cu siguranta, cea pe care incerci sa o impresionezi nu e la prima intalnire. Asa ca incearca sa te gandesti la ceva deosebit pentru acest rendez-vous. Suna a cliseu, dar fa lucruri amuzante, pe care ea sa nu le fi facut cu nimeni altcineva. Iata cateva exemple practice: o plimbare cu bicicleta pana in parc, unde puteti juca Frisbee. Sau o cafenea micuta, dar cu o poveste fascinanta. Du-o pe cea mai inalta cladire din oras si... fii original. Gasesti tu ceva de facut!
9. Detine controlul!
Femeilor le plac barbatii care au un plan; cand o suni, n-o pune sa "munceasca", obligand-o sa ia decizii. Anunta ora la care vei trece sa o iei in oras, anunt-o unde veti merge si cum trebuie sa se imbrace.
Odata ajunsi, ocupa-te de tot. Si, mai tarziu, arata-i unde e dormitorul. Si inca ceva, scoate-i tu hainele de pe ea! E treaba de gentleman!
8. Fii cavaler!
Nu e o rusine sa ai maniere. E un mod de a o face sa inteleaga ca tu esti barbatul si ca e pe maini bune. Deschide-i usa si trage-i scaunul. Cand mergeti pe strada, asigura-te ca tu stai pe partea cu soseaua. Nu ezita sa-i explici de ce procedezi asa. Pune-ti mana pe mijlocul sau spatele ei cand intrati in restaurant sau cand traversati strada. Vei fi surprins cat de mult o incita aceste mici gesturi.
7. Fii cool!
Daca nu te-a sunat, prefa-te ca nu ai remarcat. Isi va imagina atunci ca ai fost prea ocupat si ca sa observi ca a uitat sa te sune. Va presupune, cel mai probabil, ca ai fost ocupat cu o alta femeie, ceea ce intotdeauna da bine.
6. Fii misterios!
Prea multi barbati fac greseala de a se deschide ca o carte si de a-si povesti intreaga viata inca de la prima intalnire. Asa ca fii diferit si tine pentru tine cateva amanunte, in special pe acelea care crezi ca ar putea impresiona. Cu totii suntem mult mai impresionati de lucrurile pe care le descoperim singuri la celalalt (si e vorba despre cele pozitive) decat daca ne-ar fi povestite. Daca te intreaba, spre exemplu, ce masina conduci si intamplarea face ca masina ta chiar sa fie una bunicica, raspunde-i ca mergi cu motoscuterul. Cand iti va vedea masina, va fi impresionata nu doar de ea, ci si de modestia si umorul tau.
5. Nu uita de viata ta!
Singurul lucru pe care il au in comun barbatii cu succes la femei este acela ca ei insisi au o viata a lor si ca nu au nevoie de o femeie pentru a fi fericiti. Femeile gasesc asta extrem de atractiv.
E usor pentru o femeie sa ramana langa un barbat care are nevoie de ea, dar cand va intalni un altul cu o viata realizata si fericita, va face tot posibilul sa-l convinga ca ea trebuie sa faca parte din existenta lui.
Fii activ si las-o pe ea sa incerce sa te vaneze. Te va iubi pentru asta!
4. Fii imprevizibil!
Cea mai mare greseala pe care o fac barbatii in relatia lor cu femeile este aceea ca sunt lipsiti de neprevazut. Ai crede ca femeile sunt fericite sa stie cand vei suna si ce veti face cand veti fi impreuna, dar, in realitate, acest comportament ucide emotia neprevazutului.
Asa ca nu suna ori de cate ori ai spus ca o vei face. Invit-o la tine la cina si sari peste gustare, ducand-o direct in dormitor. Intrig-o si o vei avea destul timp alaturi de tine.
3. Fa-o sa merite!
Ai auzit poate vorba batraneasca, potrivit careia oamenii nu pretuiesc decat ceea ce au obtinut prin propria munca. E valabil si intr-o relatie; daca doar tu depui efortul in relatie, nu te va pretui nici pe tine si nici timpul tau.
Asa ca ai grija sa te sune cel putin cat o suni tu, roag-o sa te ia de acasa atunci cand iesiti in oras, macar din cand in cand si convinge-o sa-ti faca mici favoruri.
2. Fii barbat!
Daca tot ti-a dovedit ca e acolo pentru tine si ca e trup si suflet implicata in relatie, e timpul sa actionezi ca un barbat. N-o lasa sa astepte prea mult si ia fraiele situatiei. Sarut-o sau treci la stadiul urmator. Daca esti un om de actiune in aceasta situatie, va sti ca tu esti acel barbat puternic si hotarat pe care-l cauta.
1. Fii relaxat!
Ultimul lucru pe care si-l doresc femeile este un tip care sa le sune de zece ori pe zi dupa ce, cu o seara in urma, au fost impreuna. Daca vei incepe sa te porti ca un barbat pregatit sa se casatoreasca dupa prima sau a cincea intalnire, va fi ca si cum ai avea o eticheta pe care scrie "Sunt disperat!", lipita pe frunte.
Relaxeaza-te, stai calm. Nu grabi lucrurile, las-o pe ea sa-si doreasca sa treaca la nivelul urmator al relatiei.

 
Adauga blog - adauga articole Bloguri, Bloggeri si CititoriZiarul
Protected by Copyscape Plagiarism Scanner