4.29.2010

Privelisti de vis, prin fereastra

.

10 camere de hotel cu privelisti spre Turnul Eiffel, Piramide, Marele Zid Chinezesc sau chiar spre adancurile oceanului!

Hotelul Regina - Paris
Orice om isi doreste sa vada, macar o data in viata, Parisul. Cine vrea informatii folositoare, precum si doua galerii foto, poate vedea articolele noastre: Cand ai de gand sa vezi Parisul? si Sena. Moulin Rouge. Disneyland. Paris. Aproape de Turnul Eiffel, in 1900 s-a deschis hotelul Regina, unul foarte apreciat in capitala franceza, chiar daca preturile nu sunt tocmai mici. O camera cu privire catre celebrul turn costa 525 de dolari.
Alila Ubud - Indonesia
Sunt aici 56 de camere ce privesc spre dealurile printre care raul Ayung si-a croit drum de-a lungul timpului. Peisajul este superb, la fel si constructia hotelului. O apropiere a omului de natura si a omului de om. O camera aici costa 180 de dolari.
Commune - China
Se spune ca se vede si din spatiu, dar cu siguranta sansele noastre de a ajunge acolo sunt aproape nule. Asa ca un hotel numit Commune ne sta oricand la dispozitie, oferind, din camere sau de pe terase, privelisti superbe chiar catre Marele Zid Chinezesc. O camera costa aici 340 de dolari.
Everest View - Nepal
Hotelul Everest View se afla, dupa cum ii spune si numele, chiar langa impunatorul masiv Everest, cu varful sau Chomolungma. Este ideal pentru cei care vor sa admire muntele, fara sa il catere. Complexul este construit la 3942 de metri, fiind si cel mai inalt din lume. Langa un asa varf, trebuia un hotel pe cinste. A aparut in 1970, fiind de atunci destul de frecventat de catre turisti din toata lumea. O camera aici costa 170 de dolari.
Four Seasons Hong Kong - China
Noaptea, Hong Kong-ul straluceste, inconjurand golful Victoria. Pe o parte, hotelul Four Seasons sta exact langa apa, privind spre cladirile iluminate din jur. O camera costa aici 540 de dolari, insa isi merita din plin banii
Inkaterra - Peru
Hotelul Inkaterra se afla in apropierea sitului de la Machu Picchu, acolo unde incasii au construit cladiri fantastice pe versantul unui munte. Din 1460 si pana astazi, locul s-a pastrat destul de bine, fiind printre cele mai vizitate regiuni din lume. Asa se face ca si Inkaterra se bucura de popularitate, chiar daca o noapte aici costa 470 de dolari. Prin ferestre se vad padurile peruane, pline de istorie si mister.
Jumeirah Bab Al Shams - Dubai
Dubaiul s-a dezvoltat enorm in ultimii ani, avand acum hoteluri de sapte stele sau cu inaltimi fabuloase. Jumeirah Bab Al Shams se desprinde insa de acestea, oferind farmecul unui cort de beduin, in mijloc de dune. Sa nu credeti ca dotarile sunt precare, aveti totusi in fata ochilor un hotel de cinci stele. Pe ferestre, peste tot, numai nisip... Un apartament costa 700 de dolari pe noapte.
Complex Londolozi - Africa de Sud
Londolozi inseamna "a proteja" si ideea de a combina hotelul cu natura este pur si simplu magnifica. Prin ferestrele mari care dau spre o rezervatie proprie, turistii pot vedea leoparzi tipici Africii de Sud sau alte specii, actionand in voie. Un apartament aici costa 530 de dolari pe noapte, cu un minim de trei nopti rezervate.
Mena House Oberoi - Egipt
Ti-ai imaginat vreodata cum ar fi sa te trezesti in camera de hotel si pe fereastra sa vezi clar in fata, chiar Marea Piramida din complexul Gizeh? Hotelul Mena House Oberoi s-a deschis in anul 1869, fiind acum o atractie locala pentru cei care sunt fascinati de civilizatia egipteana si vor sa se contopeasca, macar pentru o seara, cu acele locuri de vis. O astfel de camera costa 250 de dolari pe noapte. Exista in apropiere si o gradina cu iasomie, un teren de golf, precum si o piscina racoritoare.
Poseidon Undersea Resort - Fiji
Este un hotel aflat la 12 metri adancime, sub mare. Privelistea lasa pe oricine fara cuvinte, sub sticla groasa de 13 centimetri, prin care se vede o alta lume, explorata atat de putin. Fiecare apartament este amplasat intr-o capsula special, comunicarea cu suprafata facandu-se cu ajutorul unui lift. Un apartament costa 15.000 de dolari.

1 comment

Tasia spunea...

Complexul din Africa de Sud mi se pare o incalcare a drepturilor animalelor si nu cred ca asa ceva ar trebui sa fie permis!

 
Adauga blog - adauga articole Bloguri, Bloggeri si CititoriZiarul
Protected by Copyscape Plagiarism Scanner