5.11.2010

Suspendati in aer.

.

Ridica-ma la cer, par a spune cei surprinsi in poze de chinezul Li Wei, iar acesta face posibila levitatia. Vezi cum!

Nu vorbim despre Icari moderni, ci despre oameni care leviteaza, asta cu ajutorul maiestriei chinezului Li Wei, un artist care se foloseste de mici trucuri pentru a realiza fotografii ireale.
Oamenii surprinsi de acesta par suspendati in aer de fire invizibile, uneori in posturi fantastice, alteori in unele care par dramatice. Fotografiile lui Li Wei sunt realizate cu camera foto, dar si cu ajutorul unor iluzii create de acesta cu ajutorul oglinzilor, a firelor de metal, a schelelor si chiar a aptitudinilor acrobatice ale celor imortalizati. Pozele nu sunt prelucrate in Photoshop sau alte programe digitale, tot ceea ce publica Li Wei fiind neprelucrat digital. Impresionante, realizarile lui sunt considerate opere de arta si ajung sa fie vandute pentru sume care sar de 7.000 de euro.
Li Wei are 37 de ani si de multe ori nu se sfieste sa fie subiect al propriilor creatii fotografice. "Munca mea este unica, iar limbajul meu artistic foloseste simboluri cunoscute de toata lumea. Sunt fascinat de partile periculoase ale artei si sper ca tot ceea ce fac reflecta acest lucru", spune Wei.
LUMEA IREALA A LUI LI WEI - GALERIE FOTO
Cel mai mult, lui Li Wei ii plac reactiile oamenilor care-i vad pozele: "Chiar daca uneori ma pun in pericol, pentru ca stau atarnat de fire, cand vad uimirea oamenilor ma simt excelent".
Cu ajutor sau nu, Li Wei reuseste sa ridice oamenii la cer, asa cum canta si Loredana!

 
Adauga blog - adauga articole Bloguri, Bloggeri si CititoriZiarul
Protected by Copyscape Plagiarism Scanner