4.23.2010

Un experiment secret . Un virus Mortal

.

Resident Evil Experiment fatal (2002)
Resident Evil este si un horror bun , asa ca nu va asteptati la o cenzura in scenele mai active din Resident Evil (2002)film . Actiunea are loc in incinte inchise , asadar suspansul aparitiei unui zombi de dupa colt te urmareste pe tot parcursul filmului . Desi aveam impresia ca este o productie comerciala de prost gust , pot spune ca intr-o oarecare masura mi-a placut interpretarea Millei Jovovich si ca am urmarit cu mare interes si cele 2 continuari . Per total este un SF , horror bun , cu o idee cat de cat originala .
Un virus scapa din facilitatea secreta numita “Stupul” , transformand staful in zombi infometati si in acelasi timp eliberand si numeroase animale cu mutatii genetice. Computerul ce se ocupa de administrarea facilitatii izoleaza laboratorul de restul lumii pentru a preveni raspandirea infectiei . Astfel corporatia mama trimite in interior o echipa militara de elita . Aici ei o intalnesc pe Alice (Milla Jovovich ) si constata ca aceasta sufera de amnezie datorata gazului eliberat in laborator.Echipa are acum scopul de a inchide calculatorul central si de a iesi din unitate , intalnind in calea lor mutanti zombi .Pe parcurs Alice incepe sa-si aminteasca ce s-a intamplat cu adevarat .



Resident Evil: Apocalypse(2004)
scurt istoric:

A crezut ca erau anihilati. A crezut ca e libera. Dar s-a inselat.

Milla Jovovich se intoarce in rolul lui Alice. Se trezeste dintr-un somn lung si isi da seama ca temerile ei cele mai mari erau implinite – strigoii insetati de sange, pe care ea si o elita militara, acum anihilata, luptasera sa-i distruga au fost eliberati in orasul care inconjoara fabrica secreta a corporatiei Umbrella. Descoperind ca ea insasi era un experient Umbrella, Alice s-a imbunatatit bio-genetic cu puteri si simturi noi de care era sigura ca va avea nevoie.

In inima orasului Raccoon City, un grup mic de oameni neinfectati, incluzand-o pe Jill Valentine (Sienna Guillory) un membru al recent desfiintatului S.T.A.R.S. (Serviciul Special de Tactici si Salvare) si liderul Carlos Oliveira (Oded Fehr), lupta pentru viata lor impotriva mutantilor si a celor mai rapizi si mortali Likers. Ramanand fara resurse si noroc, grupul este salvat de Alice si impreuna incep sa porneasca o bataie disperata pentru supravietuire prin incercarea de scapare inainte ca Corporatia Umbrella sa-si stearga experimentul de pe fata pamatului.

Singura lor speranta este undeva in Raccoon City. Doctorul Charles Ashford (Jared Harris), unul din oamenii de stiinta ai Corporatiei Umbrella, o va ajuta pe Alice si pe altii sa scape din oras in siguranta daca acestia ii gasesc fiica. Angie Ashford (Sophie Vavasseur) s-a separat de tatal ei si se ascunde de frica. Alice, Jill si Carlos vor trebui sa se lupte cu o armata de mutanti pentru a o salva.

Intre timp, o arma secreta cu numele de cod Nemesis a fost experimentata cu mari modificari pe care Alice a fost programata sa le urmareasca si sa le distruga daca mutantii nu ajungeau la timp la grup.

Alice, Jill si Carlos vor avea nevoie de toata puterea si abilitatile lor pentru a purta batalia vietii lor impotriva raului care a infectat orasul.

Resident Evil: Disparitia(
2007)
Descriere: A treia si ultima parte a succeselor de 100 de milioande dolari “Resident Evil”, “Resident Evil:Extinction” se bazeaza iar pe celebra serie de jocuri video si reia povestea de acolo de unde s-a terminat partea a doua. Alice (Milla Jovovich), care acum se ascunde in desertul Nevada, isi uneste din nou fortele cu L.J. (Mike Epps) si Carlos Olivera (Oded Fehr), impreuna cu noii supravietuitori Claire (Ali Larter), K-Mart (Spencer Locke) si Nurse Betty (Ashanti) pentru a incerca sa elemine virusul mortal care ameninta sa transforme toate fiintele vii in zombie… si sa caute dreptate. De cand a fost capturata de Corporatia Umbrella, Alice a fost subiectul unor experimente biogenice si este modificata din punct de vedere genetic, cu puteri, simturi si dexteritate supra-omenesti. Aceste abilitati, alaturi de altele, vor fi necesare daca vor dori sa ramana in viata.



Resident Evil: Afterlife(2010)

Cea de-a patra parte a francizei "Resident Evil", care are la baza un joc video de succes, recurge pentru prima data la tehnologia 3D. "Resident Evil: Afterlife" este un horror science-fiction al carui personaj principal este Alice, o supravietuitoare a periculosului virus care a lovit si devastat orasul Los Angeles cu cinci ani in urma si care a transformat pe toti cei infectati in zombi. Luptandu-se in continuare cu Albert Wesker, presedintele corporatiei Umbrella, care…

 
Adauga blog - adauga articole Bloguri, Bloggeri si CititoriZiarul
Protected by Copyscape Plagiarism Scanner