3.20.2010

5 dintre cele mai ciudate masini din lume

.

Jet-powered Flatmobile: cea mai joasa masina ever


Aceasta nebunie, Flatmobile, este pe cale sa intre in cartea Recordurilor, ca cea mai joasa masina construita vreodata. Cat de joasa e? 48,3 cm. Aceasta masina, asemanatoare cu cea a lui Batman este extrem de periculoasa-creatorul sau, Perry Watkins i-a atasat la spate o teava cu gas. Masina poate rula pe sosea, dar nu ne-am dori sa fim acolo in acelasi timp.
Cea mai lunga limuzina din lume



Aceasta limuzina este de fapt cea mai lunga limuzina din lume. Are 30 de metri lungime, suficient spatiu pentru multi pasageri, jacuzzi, piscina, cateva paturi.....waw!
Thrust SSC, alearga cu peste 750 de mile pe ora

Thrust SSc (Masina Supersonica) are aceeasi putere ca 145 de masini de Formula 1. Cantareste 10 tone si cea mai mare viteza atinsa vreodata a fost de 766 km pe ora, in desertul Black Rock din Nevada, in octombrie, 1997.
Peel 50: cea mai mica masina din lume
Aceasta masina pe trei roti a batut recordul pentru cea mai mica masina construita vreodata. Peel 50 a obtinut aprobarea de a circula pe strazile din Marea Britanie.

Colim: caravana detasabila
Colim, noua masina creata de Christian Susana, este un amestec incredibil intre o masina si o caravana. Partea din fata a acestui automobil poate fi detasata, daca nu mergi in camping cu familia sau prietenii, si folosita ca o masina cu doua locuri. Poate ca nu este cea mai aratoasa masina, dar este foarte utila.

 
Adauga blog - adauga articole Bloguri, Bloggeri si CititoriZiarul
Protected by Copyscape Plagiarism Scanner