3.14.2010

Afla povestile participantilor la Dansez Pentru Tine

.


Blonda are alaturi un partener exotic, originar din Brazilia, cu o poveste de roman.
Parasit de parinti, Antonio a fost crescut de bunica, fiind nevoit sa munceasca de la 12 ani. Tanarul isi infrunta si acum destinul si locuieste cu chirie, impreuna cu sotia, copilul, cumnata lui si familia acesteia, adica sapte suflete in doua camere. Marele vis al brazilianului e sa ajunga in Brazilia si sa-si revada bunica, pe care n-a imbratisat-o de mai bine de 10 ani.
Iuliana Luciu (23 de ani) - Grigore Moldovan (21 de ani) Grigore e si mama, si tata pentru fratiorul sau. Ambii parinti au murit din cauza aceleiasi boli cumplite, ciroza lichida. Mama, acum 4 ani, iar tatal acum 7 ani. Bucuresteanul a luptat sa obtina custodia fratelui sau si, dupa un proces indelungat, a devenit tutore legal. E singurul care are grija de micut, desi mai are doua surori. Aceasta e povestea cumplita pentru care Iuliana Luciu trebuie sa lupte in ring.
Ana Maria Ferentz (33 de ani) - Alexandru Gheciu (27 de ani)
Trei suflete are pe umeri Anamaria Ferent la "Dansez". Partenerul ei din Chisinau, Alexandru Gheciu, lupta pentru tatal lui, chinuit de munca si de lipsuri, pentru fratele plecat printre straini si pentru bunica foarte bolnava. Cea mai puternica motivatie pentru Alex e insa visul mamei, rapusa de cancer in urma cu 10 ani.
"Regina" telenovelelor de la Acasa TV, Diana Dumitrescu, danseaza pentru visul lui Adrian din Arad, chinuit de divortul parintilor lui si macinat de vina ca nu-si poate ajuta verisorul autist. Acum 4 ani, mama lui Adrian a plecat in Germania sa stranga bani pentru familie. Anul trecut insa, a decis sa ramana acolo, pentru ca s-a indragostit de alt barbat, iar vestea a venit ca un trasnet pentru Adrian si tatal lui. "De cand s-au despartit parintii mei, tata este tot timpul trist", a spus tanarul.
Dragos Bucurenci (28 de ani) - Elena Geru (20 de ani) Elena, originara din Ramnicu Sarat, vrea sa lupte pentru oamenii care i-au schimbat cursul vietii: parintii adoptivi si iubitul sau. Parintilor le e recunoscatoare si vrea sa-i rasplateasca pentru toate sacrificiile lor, iar iubitului ii e recunoscatoare pentru toate momentele grele in care i-a fost alaturi.
Visul Elenei e ca parintii sai sa temine casa in care stau si sa scape de datoriile acumulate. O ajuta, cu determinare, partenerul ei din ring, Dragos Bucurenci.
Doru Todorut (29 de ani) -Emanuela Oprisan (18 ani) Emotii mari in comuna Li­­panesti (Prahova), de unde a plecat Emanuela pentru a lupta in pasi de dans la Bucuresti. Ea vrea sa le aduca un zambet mamei si celor sase frati, care au dus o viata grea, intr-o familie cu un tata mereu absent si fara posibilitati materiale. Tanara, ajutata in ring de Doru de la Deepcentral, vrea ca mama ei sa se intoarca din Italia, acolo unde a plecat la munca.
Catalin Morosanu (28 de ani) - Magdalena Ciorobea (26 de ani) Fiorosul Morosanu danseaza la Pro TV pentru visul Magdalenei din Ramnicu Valcea, o tanara marcata de multe greutati, umilinte si certuri, nevoita sa creasca singura o fetita de 4 ani. De la terminarea facultatii, Magdalena nu a reusit sa se angajeze si este ajutata de mama si de fratele ei, singurii care aduc un venit in casa. Catalin Botezatu (42 de ani) - Liuba Savitchi (25 de ani)
Bote s-a ales cu o partenera superba, dar coplesita de probleme. Liuba e din Chisinau, iar casa in care locuieste cu fetita, cu mama si cu fratele ei a trecut printr-un incendiu dezastruos in urma cu doi ani.
In urgie a murit matusa Liubei si au pierdut atunci toata agoniseala. Tanara a fost nevoita sa refaca locuinta, avand doar ajutorul mamei care e pensionara, fratele ei Dumitru fiind bolnav de schizofrenie. Pentru ei lupta, cu toata puterea, frumoasa moldoveanca.

 
Adauga blog - adauga articole Bloguri, Bloggeri si CititoriZiarul
Protected by Copyscape Plagiarism Scanner