Director web, SEO, promovare

Inscriere manuala indirectoare web
Ce inseamna acest lucru si eficienta lui
Serviciile de inscriere manual a site-ului in directoare web reprezinta unele dintre cele mai importante aspecte atunci cand este vorba de promovarea unui web site.
Din pacate acest aspect nu este indeajuns de promovat de webdesigneri. Datorita acestui fapt o mare parte a site-urilor existente au trafic zero sau aproape zero. Proprietarii domeniului considera (sau nu stiu) ca daca au un site cu aspect deosebit succesul este garantat. Aceasta este o greseala.

Serviciile de inscriere site in directoare web pot scoate un site din anonimat, marind traficul si facand motoarele de cautare sa il aprecieze. Directoarele web sunt un lucru neglijat de majoritatea proprietarilor site-urilor. Un site bine promovat trebuie sa beneficieze de inscriere in directoare web.
In principiu, directoarele web sunt cataloage cu web site-uri. O mare parte a directoarelor au inscrierea gratuita.
 In momentul in care optati pentru serviciul de inscriere directoare web efectuat de firma noastra sunteti sigur ca in ochii motoarelor de cautare “cota” site-ului creste. Principiul pe care este cladit Google si in functie de care face clasificarea site-urilor este relativ simplu. Google considera ca un site web este cu atat mai important cu cat are mai multe “referinte” la calitatea acestuia. Referintele traduc prin linkuri catre el.
In cazul unor directoare web cu multe inscrieri zilnice, Google indexeaza frecvent site-urile nou aparute. In momentul in care site-ul dvs. apare in mai multe directoare valoarea site-ului creste. Inscrierea site-ului in directoare web este una dintre cele mai importante aspecte ale realizarii unui site web.
Acesta este unul dintre motivele pentru care, dupa creerea unui web site este imperios necesara si inscrierea manual a lui in directoarele web.
Eficienţa inscrieri manuale
Efectele se vor face resimtite in cca.10-20 zile de la inceperea inscrierii. Vor fi influentate in mod pozitiv urmatoarele:
-Pozitia site-ului in motoare de cautare dupa cautarile targetate;
-Page rank-ul intern si extern al site-ului;
-Numarului de backlinkuri cu transfer de page rank;

Daca nu ai timp sa faci acest lucru  il fac Eu in locul tau:
-ofer inscriere manuala sait-uri pe directoare web
- servicii de inscriere manuala in peste 800 de directoare web romanesti si straine
  -inscrieri si optimizari site in directoare web
 -lista seo pentru optimizare site pentru a mari pozitia si relevanta site
  - posibilitatea inscrierii site-ului in directoarele web prin selectia mai multor titluri si descrieri ale acestuia
- suport prin mail,mess si telefon
Tipul inscrieri: Manual
E-MAIL: alexandrualex85@yahoo.com
sau YM:  alexandrualex85
De ce sa nu inscrii automat in directoare?
Pentru ca nu poti controla nevoia de IBL-uri de calitate, numarul de achor text care ar fi deajuns pentru un cuvant cheie sau/si nu poti garanta inscrierea in acea lista de directoare datorita spamului.
Cu o inscriere manuala, campaniile pentru anumite cuvinte cheie pot fi controlate, poti sti care e numarul de IBL-uri, cu un anumit anchor text, care te-ar aduce pe un loc la cautare.
Ele pot fi 400, dintr-o lista automata de 3000-4000, restul fiind inutile, mai ales ca o campanie de inscrieri manuale in directoare ar putea structura si selecta directoarele in functie de nevoie.
Explicatia asta ar trebui sa dea un raspuns si intrebarii: “e bine sa inscriu cateva sute pe zi?“

readmore »»